2016-05-14 23:18:18
Φωτογραφία για Ακόμα μία φορομπηχτική διάταξη τελών κυκλοφορίας από μια ανίκανη κυβέρνηση!
Αγαπητό tromaktiko,

σε ισχύ τέθηκε από το βράδυ της Πέμπτης η φορομπηχτική διάταξη που αφορά στην καταβολή μειωμένων... Τελών Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας, η οποία προβλέπει πως για 5 μήνες και πάνω πληρώνεις συν δυο δωδέκατα από τους μήνες που απομένουν. 

Η ανίκανη κυβέρνηση φέρνει ακόμα μία διάταξη με κανένα όφελος για τους πολίτες οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και έχουν ακινητοποιήσει τα οχήματα τους. Τα δυο έξτρα μηνιάτικα φαντάζουν σαν ένα πρόστιμο για τους οικονομικά αδύνατους ιδιοκτήτες των οχημάτων, λόγω φορομπηχτικής πολιτικής, χωρίς κάποιο παράπτωμα, με το λάθος μόνο ότι πίστεψαν και ψήφισαν ανίκανους και επικίνδυνους ανθρώπους!

Ένα ακόμα αποτυχημένο μέτρο που θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα και λιγότερα έσοδα καθώς οι ενοικιαστικές εταιρίες θα πληρώσουν λιγότερα αφού θα πληρώσουν τρίμηνο ενώ ελάχιστοι πολίτες θα τσιμπήσουν και θα πληρώσουν δέκα δωδέκατα, το υπόλοιπο του 16 συν δυο δωδέκατα ενώ διανύουμε τον πέμπτο μήνα του έτους.


Τα τέλη όπως όλοι γνωρίζουμε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ προορίζονται για το οδικό δίκτυο της χώρας, το οποίο είναι από τα χειρότερα στον κόσμο. Οι άθλιες όμως κυβερνήσεις εδώ και χρόνια όχι μόνο έχουν υπερφορολογήσει τα τέλη κυκλοφορίας αλλά δεν ρίχνουν δεκάρα από τα δισεκατομμύρια που εισπράττουν κάθε χρόνο, καθώς θα μπορούσαμε να 'χαμε δρόμους Γερμανίας και να λέγαμε τουλάχιστον πως τα λεφτά μας δεν πάμε χαμένα.

Και μην ξεχνάμε το 75% φορολογία στη βενζίνη, αλλά μην μακρηγορώ καθώς ο Έλληνας απλά δεν ξυπνάει! Δεν φταίει η μειοψηφία που αξίζει ένα καλύτερο αύριο, αλλά αυτοί που τους αξίζουν όλες οι κυβερνήσεις που οι ίδιοι ψήφισαν γιατί βολεύτηκαν, βολεύονται ή ήλπιζαν να βολευτούν.

Aναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ