2016-05-15 09:27:30
Φωτογραφία για ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
«Δείξαμε ότι σεβόμαστε τις κόκκινες γραμμές μας»

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να γίνουν ομαδικές απολύσεις έδωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, σε συνέντευξή του. «Το ΔΝΤ ζητάει ομαδικές απολύσεις» σημείωσε ο κ. Κατρούγκαλος. «Αλλά είναι προφανώς κάτι το οποίο εμείς ποτέ δεν πρόκειται να δεχθούμε» διευκρίνισε. «Δείξαμε ότι σεβόμαστε τις κόκκινες γραμμές μας» τόνισε ο υπουργός Εργασίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι καμία κύρια σύνταξη δεν μειώθηκε. 

Παράλληλα, ο υπουργός υπογράμμισε ότι, αυτή τη στιγμή, δεν είναι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μείωση μισθών. Στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του, που μεταδόθηκε χθες από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε περήφανος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, χαρακτηρίζοντας το νέο σύστημα δίκαιο με ίσους κανόνες για όλους. Ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πέτυχε το μεγάλο στοίχημα που είχε, που ήταν η διαμόρφωση ενός δίκαιου συστήματος.

Αναφερόμενος στην κατάργηση του ΕΚΑΣ, ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε ότι θα είναι κλιμακωτή, επισημαίνοντας ότι το ΕΚΑΣ ήταν μία προνοιακή παροχή, μία παροχή που δεν αντιστοιχούσε σε εισφορές και, μάλιστα, δινόταν, μετά από έλεγχο εισοδημάτων.

Τάδε έφη και μας έφτιαξε... το κέφι, ο κύριος γραβατομαντηλάκιας!

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ