2016-05-15 19:35:11
Φωτογραφία για Σχολικός Εκφοβισμός, Οδηγίες για Γονείς και Εκπαιδευτικούς από το Σύλλογο Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων
Την Παρασκευή 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Πολιτιστικού Κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων εκδήλωση με... θέμα το Σχολικό Εκφοβισμό με ομιλητές την Κλινική Ψυχολόγο Ψυχοθεραπεύτρια της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Ίλια Θεοτοκά και τον Ψυχίατρο Παιδιών και Εφήβων κ. Αθανάσιο Κανελλόπουλο.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης χαιρέτησε την Εκδήλωση που προβάλλει ένα θέμα το οποίο δεν αφορά μόνο τη σχολική κοινότητα αλλά την κοινωνία γενικότερα, αφού εκφοβισμό συναντάμε ακόμα και μέσα στην οικογένεια ή στο χώρο εργασίας, ευχήθηκε καλή δύναμη στα μέλη του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου κ.κ. Γιώτα Τσινού, Βίκυ Στεργίου–Καψάλη, Νίκο Καμπέρη, Μαίρη Δούκα, Εύα Μπουλούκου, Ηλία Βιλιώτη και Βασίλη Ροσταδάκη και ανακοίνωσε την ανάγκη ο νεοσύστατος Σύλλογος να αποκτήσει πείρα και λειτουργικότητα ώστε από την νέα χρονιά να έχει δυνατότητα να αξιοποιηθεί στα πολιτιστικά δρώμενα στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Στην Εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Ν.Πεντέλης κ. Γεώργιος Μουαμελετζής, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α. κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κ. Νικόλαος Δροσάτος, ο Πρόεδρος της Α΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Βασίλειος Κωστόπουλος και η Αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α. κ. Εύη Ευαγγελίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ