2016-05-16 10:19:30
Φωτογραφία για ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΤΙ... ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΚ
Ο Μάρκο Σίλβα προετοιμάζει το αγωνιστικό πλάνο του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και αυτό που θέλει πάνω από όλα ο προπονητής των πρωταθλητών, είναι να μην μπουν χαλαρά στον τελικό οι ερυθρόλευκοι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πολύ καλά ότι οι παίκτες του είναι έναν μήνα χωρίς επίσημο ματς (έχουν δώσει δύο φιλικά με Πανιώνιο και Ερυθρό Αστέρα) και αυτό είναι φυσικά μια από τις σκέψεις που... προβληματίζουν τον Σίλβα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει ότι ένας μήνας χωρίς επίσημες υποχρεώσεις είναι μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό που θέλει πρώτα από όλα είναι να μην μπει χαλαρά στον τελικό ο Θρύλος.

Αυτό ζητά πάνω από όλα ο προπονητής των πρωταθλητών έτσι ώστε να μη δώσουν οι ερυθρόλευκοι το δικαίωμα στην ΑΕΚ, να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική απραξία της ομάδας του.

Ο Σίλβα έχει κάνει καλή δουλειά στο Ρέντη σε αυτό το θέμα και εκτιμά ότι οι πρωταθλητές θα είναι όχι μόνο σε καλό βαθμό ετοιμότητας αλλά και κάτι... παραπάνω, ώστε να επιβεβαιώσουν και στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζητούσε και στη χθεσινή προπόνηση από τους παίκτες του δώσουν το 100% στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ώστε οι ερυθρόλευκοι να κλείσουν την αγωνιστική περίοδο μ' ένα ακόμα τρόπαιο. Ο Σίλβα που έλεγε συνεχώς στους παίκτες του να μπουν δυνατά στο ματς και να επιβάλλουν από το ξεκίνημα του ματς τον ρυθμό τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ