2016-05-16 14:26:32
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν δυο Αλβανοί που έκλεβαν σπίτια και είχαν τσεπώσει 500.000 ευρώ!
Το οικονομικό όφελος από την παράνομη δραστηριότητα εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Ψυχικού, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξει-κλοπές από οικίες στην Βορειανατολική Αττική.

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 11-5-2016 στο Ψυχικό, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 40 ετών, μέλη της σπείρας. Επιπλέον αναζητείται και ένας ομοεθνής συνεργός τους.

Ειδικότερα, οι δράστες βραδινές ώρες της 11-5-2016, με τη χρήση διαρρηκτικού εργαλείου, εισήλθαν από το παράθυρο σε οικία στο Ψυχικό και κατά την διάρκεια της διαφυγή τους εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες μαζί με έναν τουλάχιστον συνεργό τους, είχαν συστήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες στην Βορειανατολική Αττική.

Συγκεκριμένα, εντόπιζαν οικίες ισογείου και 1ου ορόφου με χαμηλή περίφραξη, για να είναι εύκολή η διαφυγή τους και στη συνέχεια, αφού βεβαιώνονταν για την απουσία των ενοίκων, με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, προέβαιναν στην παραβίαση των παραθύρων τους. Από τα σπίτια αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας.


Στην κατοχή τους, καθώς και από την έρευνα σε οικίες και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και άλλα αντικείμενα πρόσφορα για κλοπές (γάντια, φακός, καλώδια κλπ).

Από την μέχρι στιγμή έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι δράστες έχουν διαπράξει εξήντα δύο (62) κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Βορειανατολικής Αττικής

Το οικονομικό όφελος από την παράνομη δραστηριότητα της σπείρας, εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για αντίστοιχα αδικήματα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.   
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ