2016-05-16 14:30:22
Φωτογραφία για ΕΙΧΕ... ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΧΑΪΝΣ
Ο Κάιλ Χάινς κατέκτησε για τρίτη φορά την κορυφή της Ευρώπης (μετά τις δυο με τον Ολυμπιακό) και δεν... έκρυψε τη χαρά του.

Ειλικρινής ο Κάιλ Χάινς παραδέχτηκε πως... φοβήθηκε μήπως η ιστορία επαναληφθεί όταν είδε τη Φενέρμπαχτσε να… εξαφανίζει το +21 της ΤΣΣΚΑ. Όμως αυτή τη φορά η ομάδα της Μόσχας δεν ήθελε να επιστρέψει ξανά με άδεια χέρια στη Ρωσία, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

«Δεν το κρύβω πως υπήρξαν στιγμές που μας πέρασε η ιδέα ότι η ιστορία θα επαναληφθεί. Ήμουν το 2012 στην άλλη πλευρά, ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και την προηγούμενη διετία είχαμε χάσει παιχνίδια που είχαμε υπό τον έλεγχό μας. Χαίρομαι που αυτή τη φορά τα καταφέραμε. Είχαμε αυτοπεποίθηση και δεν θέλαμε αυτή τη φορά να επιστρέψουμε ηττημένοι και με άδεια χέρια από ένα ακόμη Final Four», δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ.

Όσο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη; «Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας πραγματικός θρύλος της Ευρώπης. Διαβάζει καταπληκτικά το παιχνίδι και ψάχνει διαρκώς τρόπους για να παίρνει η ομάδα του το πάνω χέρι. Οι ομάδες του πάντα έχουν ποιότητα, πειθαρχία και ισορροπία. Όμως από τη δική μας πλευρά έχουμε κι εμείς στην ΤΣΣΚΑ έναν εξαιρετικό προπονητή, που έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο», είπε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ