2016-05-17 11:54:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Η προσαγωγή στην Ασφάλεια αποκάλυψε δίδυμο ληστών - Έδωσαν ψευδή στοιχεία - Δρούσαν στην περιοχή των Βραχνεΐκων
Επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αστυνομικές αρχές, δίνοντας κατά την προσαγωγή τους στην Ασφάλεια Πατρών, ψευδή στοιχεία - ονόματα, ηλικίες - από την έρευνα όμως προέκυψε πως πρόκειται για τους δράστες ληστειών που σημειώθηκαν στην περιοχή των Βραχνεΐκων.

Ο λόγος για έναν 26χρονο και μια 19χρονη Ρομά, που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, σε διάστημα 15 ημερών από τις 29 Απριλίου έως 14 Μαΐου , διέπραξαν δυο ληστείες με θύματα έναν οδηγό αυτοκινητου και έναν μοτοσυκλετιστή.

 Οι δράστες αφού εντόπιζαν τους "στόχους"' τους, τους προσέγγιζαν, τους ακινητοποιούσαν και ασκώντας τους σωματική βία, τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το δίδυμο των ληστών, πλησιάσε 45χρονο που είχε σταθμεύσει το όχημα του και δρώντας συντονισμένα η γυναίκα τον προσέγγισε απασχολώντας τον από την θέση του οδηγού και με αστραπιαίες κινήσεις από την πλευρά του συνοδηγού εμφανίστηκε ο 29χρονος. Ακινητοποίησαν και  ξυλοκόπησαν το θύμα, καταφέρνοντας να του αποσπάσουν  45 ευρώ!

Στις 29 Απριλίου, σε χωματόδρομο των Βραχνείκων έστησαν "καρτέρι" σε οδηγό μοτοσυκλέτας. Οι συλληφθέντες μαζί με δυο ακόμα συνεργούς, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης, πέταξαν από το όχημα του τον άνδρα και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, ενώ οι συνεργοί τους τον είχαν ακινητοποιήσει. Του πήραν ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και 5 ευρώ από το μπουφάν του...!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ