2016-05-17 15:56:08
Φωτογραφία για Συνεχίζουν την αποχή και σκληραίνουν τη στάση τους οι Λαρισαίοι δικηγόροι
Την απόφαση να συνεχιστεί η αποχή τους μέχρι τις 3 Ιουνίου και μάλιστα με πιο αυστηρό πλαίσιο, πήρε χθες ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας στη διάρκεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, με αντικείμενο την ενημέρωση και λήψη απόφασης επί του θέματος: «Ασφαλιστικό – Φορολογικό – Κινητοποιήσεις». Συνολικά κατατέθηκαν τρεις προτάσεις προς ψήφιση.

Η μια – την οποία εισηγήθηκε το Δ.Σ.- ταυτιζόταν με την απόφαση της Ολομέλειας και ισχύει πανελλαδικά ως 24/5 με το νέο πιο χαλαρό πλαίσιο χορήγησης αδειών που σήμαινε πως θα επιτρεπόταν κατάθεση δικογράφων. Πήρε 73 ψήφους.

Η δεύτερη πρόταση αφορούσε στη συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι τις 3 Ιουνίου και με το αυστηρό πλαίσιο αδειών απέσπασε 137 ψήφους.

Τέλος η πρόταση για αναστολή των κινητοποιήσεων πήρε μόλις 20 ψήφους. Η απόφαση που πήρε η Γενική Συνέλευση του ΔΣΛ είναι ανάλογη με αυτήν που πήραν οι συνάδελφοί τους σε Αίγιο, Γιάννενα. Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση στις 2 Ιουνίου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ