2012-05-14 17:36:34
Φωτογραφία για Θέλει να φτιάξει πολύχρωμη κεντροδεξιά ο Μάνος (μαζί με τον Βαλιανάτο;)
Ο Μάνος ονειρεύεται... πολύχρωμα και ο πρώην σύμβουλος του ΓΑΠ, Γρηγόρης Βαλιανάτος - συνηθισμένος από τις πιρουέτες - τώρα σπεύδει να δηλώσει κεντροδεξιός, όντας σύμβουλος του Μάνου, ο οποίος προτείνει Τη δημιουργία ενός μεγάλου, ενιαίου, φιλοευρωπαϊκού και μεταρρυθμιστικού μετώπου με την συνεργασία των Δράση, ΔΗΣΥ, ΠΑΣΟΚ και  Ν.Δ. σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών.

Διαβάστε την δήλωσή του:

 «Με αφορμή διάφορα φανταστικά δημοσιεύματα που με αφορούν, διευκρινίζω ότι κατά την άποψη μας προέχει να κυβερνηθεί αμέσως και αποτελεσματικά η χώρα, προς τη σωστή κατεύθυνση, για το γενικό καλό. Αν όμως δεν αποφευχθούν οι εκλογές, θα βοηθήσουμε με τη δύναμη που μας δίνει το μικρό μας ποσοστό στις εκλογές, να δημιουργηθεί ένα νέο μεγάλο ενιαίο φιλοευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέτωπο (Δράση, ΔΗΣΥ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ.) που θα αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις που, αρνούμενες την πραγματικότητα, μας οδηγούν αναποφεύκτως έξω από την Ευρώπη.»

Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, είχε απευθύνει πριν από λίγες ημέρες πρόσκληση προς όλες τις δυνάμεις της Κεντροδεξιάς προκειμένου να σχηματίσουν ένα ευρύτερο φιλοευρωπαϊκό μέτωπο.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το δάκρυ της Δανάης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το δάκρυ της Δανάης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ