2016-05-18 15:13:50
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ
Παρωδία... χαρακτήρισε το φετινό τελικό Κυπέλλου ο Σάββας Θεοδωρίδης, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να παραδέχεται την κακή εμφάνιση των ερυθρόλευκων στην ήττα από την ΑΕΚ.

Για εξευτελισμό του θεσμού του Κυπέλλου και για έναν τελικό παρωδία μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων των ερυθρόλευκων μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως οι πρωταθλητές συναίνεσαν να συμμετάσχουν στον τελικό προκειμένου να αποφευχθεί το grexit, ενώ στο τέλος παραδέχθηκε πως η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση.

«Αυτός ο ευτελισμός του Κυπέλλου δεν έχει ξαναγίνει. Αν ο Ολυμπιακός δεν είχε παίξει θα είχαμε grexit. Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα. Δεν έχω ξανακούσει πουθενά να ορίζει ένας υπουργός τους διαιτητές. Εμείς χάσαμε στην παρωδία του τελικού. Έμπαιναν μέσα, αλητείες έκαναν και ήταν 300 άτομα. Εμείς δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια μονό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Σε κανέναν άλλον», δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ