2016-05-20 00:32:12
Φωτογραφία για Ν. Νυφούδης: Μετά το κρασί θα καταστρέψουν και την μπύρα
Δήλωση του πολιτικού υπεύθυνου του Τομέα Εξαγωγών στο Ποτάμι, Νίκου Νυφούδη για την αύξηση του ΕΦΚ στην μπύρα "Οι μαθητευόμενοι μάγοι κάνουν πάλι το θαύμα τους.  Μετά το κρασί θέλουν να καταστρέψουν και την μπύρα.

Η αύξηση κατά 100% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Ζύθου, θα αποτελέσει την αιτία καταστροφικών εξελίξεων στον κλάδο της Ελληνικής Μικροζυθοποιίας, έναν από τους ελάχιστους κλάδους της Ελληνικής οικονοµίας που κατάφερε να αναπτυχθεί τα χρόνια της κρίσης

Προϊόντα της Ελληνικής Μικροζυθοποιίας βραβεύονται διαρκώς σε διεθνείς διαγωνισµούς, και εξάγονται σε πολύ σηµαντικές αγορές.

Ο διπλασιασμός του φόρου θα καταστήσει την τιµή της ποιοτικής ελληνικής µπύρας, απαγορευτική για το µέσο Έλληνα καταναλωτή και µη ανταγωνιστική σε σχέση µε τα Ευρωπαϊκά Μικροζυθοποιεία.

Αποτέλεσµα θα είναι η συρρίκνωση της αγοράς ελληνικής μπύρας, η απώλεια θέσεων απασχόλησης, η µείωση κρατικών εσόδων από έµµεσους και άµεσους φόρους και η καταστροφή των Ελληνικών Μικροζυθοποιείων, σε όφελος των µεγάλων πολυεθνικών οµίλων και των εισαγωγέων.

Εύγε στην ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Τιμωρούν την δημιουργικότητα και το ανάστημα που σήκωσαν οι Έλληνες μικροζυθοποιοί.

Δυστυχώς η άγνοια και η ημιμάθεια για τους κόπους και τις θυσίες της παραγωγής είναι μείγμα εκρηκτικό.

Οι Έλληνες πολίτες είμαστε όμηροι. Όμηροι μιας αυταπάτης". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ