2016-05-20 00:51:21
Φωτογραφία για ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ : ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΑΠΛΑ ΤΟ 1-0!
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλακης, τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την πρώτη αναμέτρηση των Playoffs, πώς η ομάδα του άρχισε συγκεντρωμένα και δυνατά το παιχνίδι βάζοντας... προβλήματα στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά είπε:

Για την αναμέτρηση:

«Έγινε ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Αρχίσαμε αρκετά συγκεντρωμένα και δυνατά, προηγηθήκαμε, ελέγξαμε το ματς, βάλαμε προβλήματα με την άμυνά μας στον αντίπαλο, αλλά πάνω στο rotation χάσαμε το ρυθμό μας. Οι 29 ασίστ μας είναι ένας εξαιρετικός αριθμός και δείχνει πώς θέλουμε να παίξουμε. Ο Χαραλαμπόπουλος έπαιξε για πρώτη φορά τέτοιο παιχνίδι και ήταν πολύ συγκεντρωμένος. Απλά κερδήθηκε το πρώτο παιχνίδι. Θα μας τονώσει την αυτοπεποίθηση. Κάναμε το 1-0, αλλά υπάρχει συνέχεια. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, είναι πολύ δυνατή ομάδα».

Για το υψηλό σκορ:


«Είναι ένας μύθος αυτός του χαμηλού σκορ. Έχουμε γκαρντ που μπορούμε να ανοίξουμε το παιχνίδι. Το πρόβλημά μας είναι πως οι ψηλοί μας δεν είναι τόσο αρκετοί για να δώσουμε φάουλ. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κυνηγήσει σκορ». 

Για τον μικρό χρόνο συμμετοχής των Ραντούλιτσα και Γουίλιαμς: 

«Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το μπάσκετ έχει πάει πολύ στην αθλητικότητα και τα παιδιά που έχουν πρόβλημα στα πόδια παίζουν πολύ λιγότερα. Όσο για τον Γουίλιαμς, ήταν σε πολύ καλή μέρα ο Καλάθης και ο Φελντέιν. Είναι λίγο καιρό στην Ευρώπη και θέλει προσαρμογή και αυτοσυγκέντρωση στην τακτική. Σήμερα μας πήγε το παιχνίδι έτσι που επιλέξαμε αυτά τα σχήματα. Έχουμε πάρα πολλά γκαρντ. Όταν έχεις οκτώ γκαρντ, δεν μπορούν να παίξουν όλοι». 

Όσο για την καλή κυκλοφορία της ομάδας του:

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε για πολλούς μήνες με την μπάλα στο έδαφος και ακόμη το βγάζει σε πολλές περιπτώσεις. Χρειάζεσαι παιδιά να περιστρέφουν την μπάλα και σε αυτό το κομμάτι έκαναν εξαιρετική δουλειά ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης. Οι 29 ασίστ είναι εξαιρετικός αριθμός. Το πιο σημαντικό πράγμα στο μπάσκετ είναι η πάσα. Αυτό που κρατάω είναι το πνεύμα. Λάθη θα γίνουν». 

Για τη διαφορά εμπειρίας:

«Εμείς έχουμε 4-5 παιδιά που έχουν παίξει σε τέτοιο επίπεδο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα παιδιά με παραστάσεις και τίτλους. Σε αυτό έχει ένα πλεονέκτημα για το πώς θα διαχειριστεί αυτή την κατάσταση ο Ολυμπιακός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ