2016-05-20 14:36:11
Φωτογραφία για Το όχι του Ντάνιελ Κρέγκ στον Τζέιμς Μποντ. Δε θα πιστεύετε πόσα εκατομμύρια πέταξε!
Ο Τζέιμς Μποντ, ο αγαπημένος κινηματογραφικός ήρωας όλων που πρωταγωνιστεί στις πιο απίθανες αποστολές, μετά από αρκετά χρόνια αλλάζει εικόνα.  Ο Ντάνιελ Κρεγκ, όπως σας ενημερώσαμε, δεν θα τον υποδυθεί ξανά στις επόμενες ταινίες -τη θέση του θα πάρει ο Τομ Χίντλεστον, και αυτό το νέο προκάλεσε σοκ στους φανατικούς θαυμαστές του που τον είχαν συνδέσει μαζί.

Οι παραγωγοί μάλιστα του πρόσφεραν 88 εκατομμύρια δολάρια - για τις προηγούμενες είχε πάρει τα μισά- και ρόλο συμπαραγωγού, όμως ο 48χρονος σταρ τα απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Άτομο μέσα από την κινηματογραφική βιομηχανία δήλωσε: «Ο Ντάνιελ είναι συνειδητοποιημένος και ξεκάθαρος. Είπε αποφασισμένα στο αφεντικό του MGM Studio, ότι τελείωσε για εκείνον αυτός ο ρόλος. Του πέταξαν τεράστια ποσά αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελε. Άλλωστε μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας “Spectre”, είχε ξεκαθαρίσει σε όλους πως αυτή θα ήταν και η τελευταία του φορά, αλλά η κινηματογραφική εταιρεία πίστευε πως αν του προσέφερε ένα δελεαστικό ποσό χρημάτων, θα τον έπειθε να αλλάξει γνώμη».  ανέφερε άτομο μέσα από την κινηματογραφική βιομηχανία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ