2016-05-20 16:58:40
Φωτογραφία για ΝΕΟ... «ΜΠΑΣΙΜΟ» ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΕΡΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Αντόνιο Κόντε για την ενίσχυση του κέντρου άμυνας της Τσέλσι παραμένει ο Κώστας Μανωλάς, σύμφωνα με την «Sun».

Μπορεί ο Τζον Τέρι να αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης και να παραμείνει στην Τσέλσι για έναν ακόμη χρόνο, αλλά τα σενάρια περί ενδιαφέροντος των «μπλε» για τον Κώστα Μανωλά δίνουν και... παίρνουν, με το εν λόγω δημοσίευμα να αναφέρει πως ο αγγλικός σύλλογος θα κάνει νέα προσπάθεια για την απόκτηση του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα, η Τσέλσι πρόσφερε 33 εκατ. ευρώ στη Ρόμα τον Μάρτιο, με τους «τζιαλορόσι» να απαντούν πως αν θέλουν πραγματικά τον 24χρονο στόπερ, τότε θα πρέπει να επανέλθουν με πρόταση που θα αγγίζει τα... 45 εκατ. ευρώ.

Σκάουτερ της Τσέλσι έχει βρεθεί αρκετές φορές φέτος στα παιχνίδια της Ρόμα προκειμένου να παρακολουθήσει τόσο τον διεθνή στόπερ που διαπρέπει στη Serie A (37 συμ., 2 γκολ, 2 ασίστ) όσο και τον 28χρονο Βέλγο χαφ Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι ένας ακόμα αμυντικός που καλύπτει τα... «θέλω» του Αντόνιο Κόντε, ενώ για τον Κώστα Μανωλά φαίνεται να ενδιαφέρεται και η Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» όμως να έχουν πιο περιορισμένο μπάτζετ σε σχέση με την Τσέλσι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ