2016-05-20 19:30:26
Φωτογραφία για ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης για τη «μίζα» ύψους 3,2 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων που κατηγορείται ότι έλαβε για την υπογραφή σύμβασης του ιδρύματος με την εταιρία «Hospitalia International».

Ο κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ενώπιον των ανακριτών διαφθοράς φέρεται να υποστήριξε ότι τα χρήματα είναι νόμιμα και φορολογημένα. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του Γεωργία, που επίσης απολογήθηκε σήμερα, φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι τα ποσά που έχουν εντοπιστεί από τις αρχές δεν αντιστοιχούν σε αυτά που αναφέρονται στο κατηγορητήριο, καθώς και ότι προέρχονται από την οικογενειακή περιουσία της Γεωργίας Μαρτίνη. Μάλιστα, επικαλέσθηκαν ότι μέρος των χρημάτων αποτελούσε αμοιβή του δικηγόρου Αθήνας, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η σύζυγός του Γεωργία Μαρτίνη με τους περιοριστικούς όρους της  απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δύο φορές το μήνα, καθώς και της καταβολής εγγύησης ύψους 600 χιλ. ευρώ.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ