2016-05-21 22:17:09
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 20 ετών στον δολοφόνο της Μαρίνας Κουκουλιάτα
Κάθειρξη 20 ετών και 3 μηνών επέβαλε την Παρασκευή το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 35χρονο σύντροφο της Μαρίνας Κουκουλιάτα κρίνοντάς τον ένοχο για τη δολοφονία της στην Κατερίνη. Το δικαστήριο επέβαλε την προαναφερόμενη ποινή κρίνοντας τον κατηγορούμενο ένοχο για ανθρωποκτονία εν...

βρασμώ ψυχικής ορμής, οπλοχρησία και κλοπή, ενώ δεν τού αναγνώρισε ελαφρυντικό.

Έτσι ο καταδικασθείς ως δράστης της δολοφονίας μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στη φυλακή.

Το άγριο φονικό της 30χρονης Μαρίνας από το φίλο της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς η όμοφρη κοπέλα αγνοούνταν από τις 24 Ιουνίου του 2014, ενώ ο άνθρωπος που της κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά την... αναζητούσε όσο την έψαχναν οι γονείς.

Η άτυχη Μαρίνα δολοφονήθηκε από τον φίλο της που έπαιζε θέατρο ότι δήθεν την αναζητούσε.

Ο 35χρονος αργότερα  ομολόγησε στους αστυνομικούς, ότι τη σκότωσε ύστερα από έντονη λογομαχία. Όπως ισχυρίστηκε  το μοιραίο βράδυ, οι δυο τους καβγάδισαν και πάνω στο διαπληκτισμό, η νεαρή γυναίκα έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί της. Ο 35χρονος πρόλαβε το άρπαξε και το έστρεψε εναντίον της, πλήττοντας την άτυχη 30χρονη θανάσιμα στην περιοχή της καρδιάς. Μετά την πράξη του, άρπαξε το κινητό της και σκέπασε το πτώμα.


Όσο  καιρό οι συγγενείς της έψαχναν γεμάτοι αγωνία ένα σημάδι ζωής της, εκείνος παρίστανε το φίλο, στεκόταν στο πλευρό τους και παρηγορούσε την μάνα της άτυχης κοπέλας.

«Τελείωσε η Μαρίνα, είχα την ελπίδα να το βρω το κορίτσι.... όταν με φώναξε η αστυνομία όλα έσβησαν. Ο φονιάς το σκότωσε το κορίτσι, το μαχαίρωσε στην καρδιά... δεν μπορούσε να το μαχαιρώσει σε άλλο σημείο να το γλιτώναμε το κορίτσι. Τον είχα για φίλο, τον εμπιστευόμουνα. Έπεσα έξω... Τον ρωτούσα και μου έλεγε δεν ξέρω, μου έλεγε να μην στεναχωριέμαι και να έχω ελπίδα ότι κάπου θα βρεθεί η Μαρίνα. Από το θεό να το βρει, αφού δεν μπορεί να το βρει από μένα... Ο άντρας μου είναι πολύ άρρωστος δεν θα μπορέσει να του κάνει τίποτα» είχε πει η μητέρα της.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ