2016-05-22 00:40:06
Φωτογραφία για Κυριαζίδης: Η κυβέρνηση να σταματήσει την κοροϊδία των Σωμάτων Ασφαλείας
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κατέθεσε αιφνιδιαστικά τροπολογία με την οποία περικόπτει 118.000.000 ευρώ από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, δικαστικούς λειτουργούς, Ιατρούς Ε.Σ.Υ. κ.λπ. δια της αναστολής χορήγησης χρονοεπιδομάτων και μισθολογικών ποσών λόγω προαγωγών», σημειώνει ο υπεύθυνος του Τομέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριαζίδης.

« Στις 8 Μαΐου 2016 ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής είχε δεσμευθεί για μη περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Ο σε συνεχή παραίτηση ευρισκόμενος κυβερνητικός εταίρος του Πάνος Καμμένος για μια ακόμη φορά είχε δηλώσει ότι πρόκειται να παραιτηθεί εάν δεν υλοποιηθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τα μισθολογικά αναδρομικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας», υπενθυμίζει ο κ. Κυριαζίδης. « Αντί γι' αυτό προφανώς θα ψηφίσει την τροπολογία με τις μισθολογικές περικοπές τους», προσθέτει.

« Η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζει και την συγκεκριμένη τροπολογία και καλεί την Κυβέρνηση να σταματήσει την κοροϊδία των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και συνολικά του Ελληνικού λαού», καταλήγει.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η κλήρωση του Λόττο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η κλήρωση του Λόττο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ