2016-05-22 06:40:19
Φωτογραφία για Επίσκεψη εθελοντών στη Στέγη Ανηλίκων [photos]
Οι Εθελοντές, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Σαολίν Γου Κουνγκ Βορείων Προαστείων ,επισκέφθηκαν τη Πέμπτη στις 19-5-2016, το ΄Ιδρυμα της Στέγης Ανηλίκων στη Ν. Ιωνία.

Μέσα στα πλαίσια της στήριξης παιδιών, της προσφοράς και της αλληλεγγύης και σε ένδειξη αγάπης προς αυτά, παραδώσαμε είδη προσωπικής υγιεινής, ρουχισμού και υπόδησης, βιβλία και γλυκίσματα προσφορά των Εθελοντών, των καταστημάτων του Ηρακλείου, που με ευαισθησία στηρίζουν κάθε φορά τις δράσεις των Εθελοντών, των γονέων των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου και του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Ηρακλείου Αττικής.

Η συνάντηση με τα παιδιά που φιλοξενούνται στη Στέγη, και με το προσωπικό που εργάζεται εκεί και αγωνίζεται να τους παρέχει όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και μόρφωσης υπήρξε συγκινητική καθώς η συζήτηση μαζί τους για την καθημερινή τους διαβίωση, το σχολείο τους, τα χόμπυ τους και τους προβληματισμούς τους μας έφερε κοντά στα προβλήματά τους και τις ψυχικές ανάγκες τους.


Μεγάλη ήταν η προσοχή τους στα λόγια του προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Γου Κουνγκ, ο οποίος εξήγησε στα παιδιά τι προσφέρει το άθλημα αυτό στο σώμα και τη ψυχή του αθλητή, λόγια που επιβεβαίωσε νεαρός αθλητής του συλλόγου , περιγράφοντας συμβάν που συνέβη στον ίδιο και χάρις των δεξιοτήτων και των γνώσεών του από την εκμάθηση της τέχνης, το αντιμετώπησε με ψυχραιμία.

Η έκπληξη όμως των παιδιών ήταν μεγαλύτερη όταν έγινε πρόταση από τον έφορο του Αθλητικού Συλλόγου για δωρεάν εγγραφή στο άθλημα όσων εκφράσουν ενδιαφέρον να ασχοληθούν με αυτό , δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να ενταχθούν στην ομάδα των αθλητών του συλλόγου.

Η επίσκεψη μας αυτή, υπήρξε μια από τις καλύτερες εμπειρίες και μας έδωσε μεγάλη εσωτερική χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, ενισχύοντας με το τρόπο αυτό τον αγώνα για τον συνάνθρωπο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά, για τη διάδοση του πνεύματος της αλληλεγγύης και την ευαισθητοποίηση όλων και περισσοτέρων κοινωνικών ομάδων στην ανάγκη για προσφορά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ