2016-05-22 14:10:50
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Το τρίτο... ημίχρονο του 5ου Πρωταθλήματος Σχολών.

Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στον αθλητισμό, στις Ακαδημίες και τις Σχολές του δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά!

Οι παροχές προς τα 44 μέλη του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο ποιοτικά και ποσοτικά ενώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να προπονούνται στα πρότυπα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Προπονητικού Κέντρου Ρέντη.

Το Δίκτυο των Σχολών είναι μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια και όλα τα μέλη του σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ακαδημίας πασχίζουν καθημερινά για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο στα 8000 παιδιά που εκπαιδεύονται στον Ολυμπιακό.

Οι Σχολές συνεχίζονται καθημερινά να ονειρεύονται και όπως υποστηρίζουν τα όνειρα τους τα κάνει πραγματικότητα ο Ολυμπιακός!


"Ένα ευχαριστώ είναι λίγο!"

Η Σχολή Ταύρου που κέρδισε 2 από τα 4 τρόπαια στο πρόσφατο 5ο Πρωτάθλημα Σχολών του Ολυμπιακού διανύει τον 11ο χρόνο ζωής της και είναι από τις πιο παλιές του Δικτύου.

Την σεζόν 2015-16 ξεπέρασε τα 230 παιδιά ενώ έχει στο δυναμικό της 8 προπονητές που μαθαίνουν έχοντας ως οδηγό το πρόγραμμα της Ακαδημίας τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Επικεφαλής της Σχολής είναι ο κ. Φώτης Κεραμιδάς ο οποίος είναι πανευτυχής αφού έχει δώσει το παρών σ' όλα τα Πρωταθλήματα Σχολών έχοντας κατακτήσει και 5 τρόπαια!

Ο κ. Κεραμιδάς που μαζί με τα παιδιά της Σχολής συγκίνησε τους πάντες με την αφιέρωση των τίτλων στον μικρό Γιώργο Ράπτη που εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας σε νοσοκομείο της Γερμανίας, μιλώντας για την πρόοδο της Σχολής του αλλά και για την συμβολή του Ολυμπιακού σημείωσε: "Είμαστε πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να μαθαίνουμε στα παιδιά τις βασικές αρχές τους αλλά πάνω απ' όλα θέλουμε να είναι σωστοί άνθρωποι που θα προσφέρουν στον συνάνθρωπο τους. Το ποδόσφαιρο μας δίνει συνεχώς μαθήματα ζωής. Με τα παιδιά αυτά ζούμε από το πρωί έως το βράδυ. Είναι η οικογένεια μας. Είναι το μέλλον μας. Αξίζουν κάθε θυσία. Είμαστε όλοι μας υπερήφανοι που είμαστε μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ενός συλλόγου που επενδύει συνεχώς στις Σχολές και την Ακαδημία του και μας δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε τα παιδιά μας να προοδεύουν και να τα καμαρώνουμε και εμείς και οι γονείς τους. Δυο παιδιά που έχουν ξεκινήσει από την Σχολή μας ο Σφύρλας και ο Βοϊδονικόλας στέφτηκαν φέτος Πρωταθλητές Ελλάδος στους Παίδες. Πως να μην καμαρώνουμε γι' αυτά τα παιδιά και για τα υπόλοιπα που είναι μέλη της Ακαδημίας. Είναι η αναγνώριση της δουλειάς της Σχολής μας. Βέβαια η δουλειά αυτή δεν θα είχει το ίδιο αποτέλεσμα εάν δεν ήμασταν στον Ολυμπιακό. Θέλω ν' ευχαριστήσω τον κ. Παύλου γιατί είναι συνεχώς δίπλα μας και να μας κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Πολλά μπράβο αξίζουν και στον κ. Νάνο που δεν μας αφήνει ημέρα χωρίς να σκεφτούμε ένα καλύτερο αύριο".

"Όλοι ζηλεύουν τον Ολυμπιακό"

Μια Σχολή που κάθε χρόνο ανεβάζει τον... πήχη είναι η Σχολή Αλίμου. Τη σεζόν που διανύουμε πέτυχε ρεκόρ στα παιδιά αφού έφτασε τα 300 και δεν σταματάει να κερδίζει τίτλους. Στο 5ο Πρωτάθλημα Σχολών κέρδισε άλλη μια κούπα και έφτασε έτσι τις τρεις ενώ έχει άλλες τρεις δεύτερες θέσεις.

Η Σχολή μετράει δέκα χρόνια ζωής και ελπίζει σ' ένα ακόμη καλύτερο μέλλον μαζί με τον Ολυμπιακό. Ενδεικτικά είναι τα λόγια του επικεφαλής της Σχολής κ. Παύλου Ευγενίδη ο οποίος μίλησε του κ. Γιώργου Παύλου από τα μέλη του Δικτύου Αττικής. "Σε μια τόσο δύσκολη εποχή για τη χώρα μας υπάρχει μια ομάδα, ο Ολυμπιακός, που ασχολείται σοβαρά και επενδύει συνεχώς στην Ακαδημία και στις Σχολές του. Ο Ολυμπιακός είναι καθημερινά δίπλα μας. Ο κ. Παύλου μας δίνει ελπίδα για το μέλλον. Ένα καλύτερο μέλλον. Ένα βραβείο είναι το λιγότερο που μπορεί να του προσφέρουμε για όσα έχει κάνει για εμάς. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει φυσικά μαζί με τον Πρόεδρο μας τον κ. Μαρινάκη να στηρίζει τα παιδιά μας", είπε ο κ. Ευγενίδης.

Το πρώτο τρόπαιο...

Η Κεντρική Σχολή κέρδισε και το 2016 κούπα στο Πρωτάθλημα Αττικής. Αυτή τη φορά με τα "bambini" την ομάδα των 2008-09 υπό τις οδηγίες του κ. Χρήστου Σολωμού. Ο εν λόγω προπονητής που είναι νέος στην οικογένεια του Ολυμπιακού κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στο Πρωτάθλημα Σχολών και ως... rookie μιλάει για την πρωτόγνωρη εμπειρία: "Ήταν ξεχωριστή για όλους μας η παρουσία στην τελική φάση. Τα παιδιά αλλά και οι προπονητές μόνο κέρδος έχουν απ' αυτές τις διοργανώσεις. Τα παιδιά το χάρηκαν πάρα πολύ και ελπίζουμε να συνεχίζουν να δουλεύουν για να έρθουν και άλλα τρόπαια στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νάνο που με πίστεψε και είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού αλλά και όλους τους συνεργάτες του για την υποστήριξη".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ