2016-05-22 14:05:13
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ... ΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΛΟΤΖΕΣΚΙ!
Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και θα ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στους τελικούς του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα «Real News» για το δεύτερο παιχνίδι των τελικών του πρωταθλήματος (22/5, 19:30) εκφράζοντας... την αισιόδοξία του.

«Δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο ματς και αυτό μάς στοίχισε. Έπρεπε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι μας και να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τα μεγάλα σουτ που επιχείρησαν. Πάντως, ακόμη και σε μια κακή βραδιά θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τον αγώνα στο τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς είμαστε ομάδα με πίστη στις δυνάμεις μας και αυτές ακριβώς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε σήμερα στον δεύτερο αγώνα», είπε αρχικά ο Βέλγος.

«Είμαστε ζωντανοί, πιστεύω στην ανατροπή και είμαι βέβαιος τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου ότι θα μπούμε στο γήπεδο έτοιμοι για να παλέψουμε μέχρι τέλους και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο, το γνωρίζουμε, αλλά έχουμε μάθει να είμαστε δυνατοί στα δύσκολα. Θεωρώ ότι ο σημερινός θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας και ο Ολυμπιακός διαθέτει την ποιότητα και τις δυνατότητες να τον κερδίσει», πρόσθεσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ