2016-05-23 08:11:38
Φωτογραφία για Ζήτησε ταξί στο Uber και του έσκασε... Bugatti [video]
Η εφαρμογή Uber είναι μια υπηρεσία ιδιωτικού ταξί, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε οδηγός με οποιοδήποτε όχημα, αφού ελεγχθεί ότι είναι νόμιμο και ότι έχει περάσει ΚΤΕΟ. Ελέγχεται επίσηςη ταυτότητα του οδηγού, οι γνώσεις του σε ξένες γλώσσες και η ικανότητά του στην οδήγηση.

Οι πελάτες, όταν θέλουν ταξί, το δηλώνουν μέσω της εφαρμογής από το κινητό. Μπορούν μάλιστα να δουνπόσοι οδηγοί Uber βρίσκονται κοντά στο σημείο. Δηλώνουν τον προορισμό και ενημερώνονται για τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που θα έρθει να τους παραλάβει, για το όνομα του οδηγού και για το κόστος, προκαταβολικά. Το οποίο είναι περίπου το μισό από την χρέωση των κανονικών ταξί.

Όταν ζητάς λοιπόν ταξί από την εφαρμογή Uber, είναι μια μορφή τζόγου. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έρθει να σε πάρει. Στο Ντουμπάι λοπόν, κάποιος ζήτησε ένα ταξί από την Uber και εμφανίστηκε μία Bugatti Veyron. Κάπως... εξεζητημένο. Ακόμη και για τα μέτρα του Ντουμπάι.

Ο οδηγός ήταν ο παρουσιαστής - showman Coby Persin που είχε «δανειστεί» τον λογαριασμό Uber ενός φίλου του. Η έκπληξη των πελατών του ήταν φυσικά τεράστια. Κάποιοι από αυτούς πάντως έδειξαν ενδιαφέρον για τις επιδόσεις της Bugatti και του ζήτησαν να ρίξει και καμιά γκαζιά. Η έκφραση στο πρόσωπό τους, απερίγραπτη.
drive.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ