2016-05-24 16:45:08
Φωτογραφία για Παγκόσμια πρωταθλήτρια Kick Boxing η Ευαγγελία Τσάννη από τους Πύργους Δράμας!
Από 18 μέχρι 22 Μαΐου 2016 διεξήχθη στο Sindelfingen της Γερμανίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing της ISKA (παγκόσμια ομοσπονδία κικμπόξινγκ).

Η Ευαγγελία "Brucelitsa" Τσάννη κατάγεται από τους Πύργους Δράμας, είναι μέλος της εθνικής ομάδας κικμπόξινγκ και αγωνίστηκε στο Light Contact των γυναικών μέχρι 58 κιλά. 

Στον πρώτο της αγώνα αντιμετώπισε αντίπαλο από την Σκωτία, την οποία νίκησε εύκολα μετά από δυο γύρους με λακτίσματα στο κεφάλι και γρήγορα ντιρέκτ.

Η αντίπαλός της από την Γερμανία στον ημιτελικό δεν εμφανίστηκε και έτσι ακολούθησε αμέσως ο τελικός με αντίπαλο αθλήτρια από την Τουρκία. Η Τουρκάλα αντίπαλος δεν έπαιζε καθόλου καθαρά και όποτε η Ελληνίδα αθλήτρια επιχειρούσε να κλωτσήσει στο κεφάλι της, εκείνη την κλωτσούσε κάτω από τη ζώνη. Αυτή την τακτική ακολούθησε η αντίπαλος της Ευαγγελίας σε όλο τον αγώνα και αφού πήρε την τρίτη της ποινή και είχαν απομείνει μόνο 30 δευτερόλεπτα μέχρι το τέλος, η Ελληνίδα αθλήτρια συνέχισε να την πιέζει με επανωτά λακτίσματα στο κεφάλι και αμέτρητα ντιρέκτ.


Μετά από αυτό, είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Light Contact των γυναικών μέχρι 58 κιλά.

Η Ευαγγελία Τσάννη είναι 34 ετών και κτηνίατρος. Ζει με τον σύντροφο της στην Γερμανία και αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της με την εθνική ομάδα κικμπόξινγκ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στο εξωτερικό (2014 στο Λονδίνο και 2015 στην Ισπανία).

Να σημειώσουμε ότι η ISKA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών διοργανώσεων στον κόσμο όπως ενδεικτικά το Κ-1, GLORY, BELLATOR, WLF, GFC, OKTAGON, RIZIN κλπ όπου και κατέχει ηγετική θέση μιας και οι συγκεκριμένες είναι οι μεγαλύτερες στον κόσμο.

Φωτογραφίες από τις απονομές.

Με τον προπονητή της εθνικής και πρόεδρο της ISKA κ. Στέλιο Πολίτη.

Με τον σύντροφό της Χαράλαμπο Ζέσκα που είναι επίσης μέλος της εθνικής ομάδας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Full Contact των ανδρών μέχρι 68 κιλά.

http://www.dramania.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ