2016-05-25 01:09:32
Φωτογραφία για Η Βούλα Πατουλίδου στο Τορόντο
Η Βούλα Πατουλίδου στο Τορόντο προσκεκλημένη της Ελληνικής Κοινότητας και της Οργανωτικής Επιτροπής των Greek–Canadian Games 2016 Στο Τορόντο του Καναδά θα βρίσκεται από αύριο Τετάρτη 25 Μαΐου έως την Τρίτη 1 Ιουνίου η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου προσκεκλημένη της Ελληνικής Κοινότητας και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ελληνο-Καναδικών Αγώνων “Greek Canadian Games 2016”. Την πρόσκληση απηύθυναν στην κ. Πατουλίδου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Τορόντο κ. Αντώνης Αρτεμάκης και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Greek–Canadian Games 2016 Dr. Φώτης Καραντώνης. Η κ. Πατουλίδου κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Καναδά θα εγκαινιάσει τους αγώνες και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής ομογένειας, επιχειρηματίες και παράγοντες του τουρισμού.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της κ. Πατουλίδου έχει ως εξής:


Την Πέμπτη 26 Μαΐου και την Παρασκευή 27 Μαΐου η κ. Πατουλίδου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της ομογένειας, Προξένους, μέλη της τοπικής κυβέρνησης και Τοπικούς φορείς.

Το Σάββατο 28 Μαΐου στις 8.30 πμ θα κηρύξει την έναρξη των αθλητικών αγώνων Greek-Canadian Games 2016 στο Bill Crothers Secondary School στο Markham του Τορόντο. Η αφιλοκερδής αυτή πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε έναν ετήσιο θεσμό σε όλο τον Καναδά, που θα αγκαλιάσει τις νέες γενιές των Ελληνοκαναδών δημιουργώντας ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, αναβιώνοντας παράλληλα σε κάθε ευκαιρία το αρχαίο Ολυμπιακό Πνεύμα. Οι αγώνες θα γίνουν ανάμεσα σε παιδιά από 8 – 14 ετών και θα συμμετάσχουν συνολικά 300 παιδιά.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο και η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων θα παραθέσουν επίσημο δείπνο στην κα. Πατουλίδου και θα ακολουθήσει ομιλία της για θέματα που αφορούν την ομογένεια και την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στην διάρκεια του δείπνου η κα. Αντιπεριφεριάρχης θα βραβεύσει τους διοργανωτές των Αγώνων, την Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο και την Ιερά Μητρόπολη του Τορόντο για την προσφορά τους στην Ελληνική Ομογένεια.

Την Κυριακή 29 Μαΐου η κα. Πατουλίδου θα παρευρεθεί στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Bill Crothers παρώντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τορόντο Καναδά κ. Σωτήριο και στη συνέχεια θα παραστεί στους αγώνες έως την λήξη τους.

Την Δευτέρα 30 Μαΐου θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Οργανισμού Τουρισμού του Τορόντο, τον υπουργό Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Michael Coteau, με φορείς και επιχειρηματίες του Τουρισμού στο Τορόντο και περιοχών της Πολιτείας του Οντάριο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ