2016-05-25 13:30:44
Φωτογραφία για ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ... «Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ!»
Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι εξήγησε στο SDNA πώς ο Ολυμπιακός απάντησε στο «μπρέικ» του Παναθηναϊκού με τον ίδιο τρόπο και έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Πρίντεζη.

Αναλυτικά Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (22/5) επικράτησε του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ισοφαρίζοντας την σειρά των τελικών της Α1 και την Πέμπτη (26/5) θα επιδιώξει να κάνει το 2-1 στο κατάμεστο ΣΕΦ.

«Δείξαμε χαρακτήρα. Παλέψαμε ως το τέλος και μείναμε συγκεντρωμένοι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο Σπανούλης στο τέλος έκανε αυτό που ξέρει. Ηταν ένας σκληρός αγώνας, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ήμασταν περισσότερο μαχητικοί από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι και πήραμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δείξαμε στο γήπεδο πως θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Η άμυνά μας βελτιώθηκε και δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να ανανεώσει πολλές επιθέσεις. Η σειρά, όμως, είναι μεγάλη. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να παλεύουμε. Σε αυτές τις σειρές αγώνων σημασία έχει η θέληση και η καρδιά. Οι ομάδες έχουν πολύ καλούς παίκτες και αυτό που μετράει στο τέλος είναι η καρδιά».


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης 8'' για το φινάλε ευστόχησε σε τρίποντο για το 66-65 και παραλίγο να χαρίσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Ο Βασίλης Σπανούλης, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ο Ντι Τζέι Στρόμπερι δεν έχασε στιγμή την πίστη του στον αρχηγό του.

«Πίστευα ότι θα σκοράρουμε. Υπήρχαν ακόμα 8'' για το τέλος. Εχουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, τον Σπανούλη και πίστευα πως θα σκοράρει», είπε ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ, ενώ παρατήρησε επίσης πως...

«όταν ο Σπανούλης σούταρε, δεν μπορώ να πω πως ήμουν σίγουρος πως θα ευστοχούσε. Αυτό που ήξερα, όμως, είναι πως η μπάλα ήταν στα χέρια του Σπανούλη. Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλουμε η μπάλα να είναι στα χέρια του. Αυτός είναι ο αρχηγός μας. Ευστόχησε και νικήσαμε».

Φυσικά, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος στους πρώτους αγώνες της σειράς έχει δείξει τεράστια ψυχικά αποθέματα: «Οταν χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου, οι στιγμές που περνάς είναι πολύ δύσκολες. Ειδικά όταν πεθαίνει ο πατέρας σου. Ο Γιώργος είναι απίστευτος όλη την σεζόν. Είναι απίστευτα αυτά που έκανε στα πρώτα δύο παιχνίδια. Είναι εκπληκτικός χαρακτήρας και με όσα έκανε, έδειξε τι σημαίνει για την ομάδα».

Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ-φόργουορντ, όμως, αναφέρθηκε και στον παλιό συμπαίκτη και συμφοιτητή του στο Maryland, Τζέιμς Γκιστ: «Πάντα είναι να καλό να αγωνίζεσαι απέναντι σε κάποιον που γνωρίζεις. Επιθυμώ το καλύτερο για εκείνον, αλλά είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο, οπότε θέλω να νικάει η ομάδα μου. Οταν είμαστε στο γήπεδο, σημασία έχουν οι ομάδες μας και για αυτό κάνω ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι έδωσε το σύνθημα και το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών στης Α1 την Πέμπτη (26/5, 19:30) στο ΣΕΦ: «Πρέπει να νικήσουμε. Η σειρά επιστρέφει στο σπίτι μας και πρέπει να κάνουμε το 2-1. Η νίκη μας στο ΟΑΚΑ δεν θα σημαίνει τίποτα, αν δεν επικρατήσουμε την Πέμπτη. Κάναμε το 1-1, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να προηγηθούμε στη σειρά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ