2016-05-25 20:34:19
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ... ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΑΝΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Ερνάνι αποτελεί ήδη... παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να έχει κιόλας επιστρέψει στην πατρίδα του. Με ανάρτησή του στο instagram, ο Ερνάνι αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό λέγοντας στον κόσμο του ότι θα τον έχει για πάντα... στην καρδιά του.

Ο δανεισμός του Ερνάνι από την Πόρτο στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με το τέλος της τρέχουσας σεζόν και ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του για διακοπές. Ο πρώην πλέον ερυθρόλευκος ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια του πρωταθλητές για την ευκαιρία που του έδωσαν φέτος, ενώ απολογήθηκε και για την απώλεια του Κυπέλλου.

Αναλυτικά, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ερνάνι στον Ολυμπιακό:

«Μετά από ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης άλλη μια ακόμα χρονιά τελειώνει, γνωρίζοντας ότι όσα συνέβησαν δεν είναι όσα επιθυμούσαμε, ειδικά μετά την απώλεια ενός τίτλου. Μπορώ να πω ότι κανείς δεν νιώθει τόσο άσχημα όσο εγώ και όλοι στην ομάδα μου, γιατί κανείς δεν αγωνίζεται για να χάνει και πάντα παίζουμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά ορισμένες φορές, αλλά θα ήθελα να απολογηθώ για ό,τι δεν καταφέραμε να πετύχουμε και να σας προσφέρουμε τη χαρά που όλοι θα θέλαμε. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που μου επέτρεψε να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα και την ευκαιρία που μου έδωσε για να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο πράγμα, να παίζω ποδόσφαιρο. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου... Σας ευχαριστώ πολύ!»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ