2016-05-26 00:14:09
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ... ΔΙΠΛΗ!
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πόλο Ανδρών και Γυναικών από τον Ολυμπιακό δεν ήταν η... μοναδική ερυθρόλευκη πρωτιά, αφού ο θρύλος κυριάρχησε στο πόλο και στο έπαθλο Novasports και στα δύο φύλα.

Πιο συγκεκριμένα Στις Γυναίκες, η Αλεξάνδρα Ασημάκη δεν έχει... αντίπαλο. Η φουνταριστή του Θρύλου με χαρακτηριστική άνεση πήρε για μια ακόμα χρονιά αυτό το τιμητικό βραβείο, συγκεντρώνοντας 107 πόντους, 41 παραπάνω από τις δύο πολίστριες που μοιράστηκαν τη δεύτερη θέση. Την Έλενα Φαρμάκη από το Ν.Ο. Ρεθύμνου και την Έλενα Ξενάκη από τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

Όσον αφορά στους Άνδρες, εκεί η... κόντρα ήταν 100% ερυθρόλευκη και αυτό γιατί η πρώτη τριάδα είναι πολίστες του Ολυμπιακού. Στην κορυφή ο Γιάννης Φουντούλης, ο περιφερειακός του Θρύλου που συγκέντρωσε 133 βαθμούς και πρώτευσε στις λεπτομέρειες. Στη δεύτερη θέση, σε απόσταση... αναπνοής, ο συμπαίκτης του Άγγελος Βλαχόπουλος που μάζεψε 128 πόντους, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, ο Αλέξανδρος Γούνας με συγκομιδή 107 πόντους!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ