2016-05-26 12:12:07
Φωτογραφία για ΒΟΥΤΣΗΣ: Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΔ
Στα όρια της αντισυνταγματικότητας χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ. ''Εγώ πρόσθεσε δεν θα το έλεγα όπως το είπε ο Πάνος Καμμένος, όμως το μέτρο είναι πολύ προβληματικό. Μας είχε σοκάρει πέρυσι το καλοκαίρι που το διαπραγματευόμασταν, η επιμονή των εταίρων να επιβληθεί. Φαινόταν ότι είχε στοιχεία ανταγωνιστικότητας'', σημείωσε.

Ο πρόεδρος της Βουλής είπε ακόμη πως τώρα μπαίνουμε σε ένα κύκλο διακυβέρνησης. Κλείνει ο κύκλος της διαπραγμάτευσης. Τώρα δοκιμάζεται η Αριστερά στην Ελλάδα.

''Δεν προβλέπω κανενός είδους σύγκλιση η διεύρυνση με άλλα κόμματα'' είπε ο κ. Βούτσης προσθέτοντας μόνοι μας ψηφίσαμε και πήραμε όλο το κόστος, ουδείς πρόσθεσε την ψήφο του, αν και δεν την ζητήσαμε κιόλας.

Εν τω μεταξύ, το δρόμο που χάραξε ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος για την αύξηση ΦΠΑ στα νησιά, βάδισε σήμερα και ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, χαρακτηρίζοντας το μέτρο «απαράδεκτο» και υποστηρίζοντας ότι καταργεί τη νησιωτικότητα. Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, στηλίτευσε έντονα το επίμαχο μέτρο, δηλώνοντας μάλιστα ότι αν και διαφωνεί συνήθως με τις απόψεις του Υπουργού Εθνικής Αμύνης αυτή τη φορά συντάσσεται μαζί του.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ