2016-05-26 11:56:43
Φωτογραφία για Τρίπολη: Ξεσηκώνονται οι επιχειρηματίες με την απόφαση να φέρουν 1.000 πρόσφυγες στη ΒΙ.ΠΕ.
Πολύ έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής της Τρίπολης, για το ενδεχόμενο να εγκατασταθούν πρόσφυγες στη ΒΙ.ΠΕ.

Χθες, έγινε έκτακτη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης, στο κτίριο του Επιμελητηρίου.

Οι επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ διαφωνούν με την εγκατάσταση προσφύγων και αναφέρουν ότι το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει μία τέτοια εξέλιξη. Μάλιστα, προσανατολίζονται να προχωρήσουν σε νομικές κινήσεις για να αποτρέψουν την εγκατάσταση προσφύγων στη Βιομηχανική!

Τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν στους επιχειρηματίες της Βιομηχανικής Περιοχής αναφέρουν ότι οι πρόσφυγες που θα έρθουν στην Τρίπολη, θα είναι πάνω από 1000 άτομα!

Αύριο επιστρέφει στην Ελλάδα, ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και θα υπάρξει μία επαφή με τον βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Παπαηλιού, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση αυτή.

Επίσης, ένας φόβος που υπάρχει είναι ότι πρόσφυγες δεν θα πάνε σε άλλους νομούς, αλλά το βάρος θα σηκώσει κυρίως η Αρκαδία.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ