2016-05-26 13:00:27
Φωτογραφία για ΨΗΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ... «ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ!
Σύμφωνα με το έγκυρο Sky Italia, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του... Μουρίνιο όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μανωλά, αλλά έχει έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του!

Την ώρα που αναμένεται εντός των προσεχών ωρών/ημερών η ανακοίνωση της πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο στην ομάδα του Μάντσεστερ, οι "κόκκινοι διάβολοι" τρέχουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν!

Σύμφωνα λοιπόν με το Sky Italia, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει... εντοπίσει τον βασικό του στόχο για την άμυνα και αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος εδώ και καιρό «παίζει» έντονα για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, δείγμα του πόσο πολύ έχουν ανέβει οι... μετοχές του στο ποδόσφαιρο!

Μάλιστα, το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας για τον διεθνή στόπερ φαίνεται πως δεν είναι απλώς σε... φιλολογικό επίπεδο, αφού το δημοσίευμα τονίζει πως οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ έχουν έρθει ΗΔΗ σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να προχωρήσουν την υπόθεση και να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.

Λέγεται, μάλιστα, πως το ποσό που θα πέσει στο τραπέζι -για να... δελεαστεί η Ρόμα και να παραχωρήσει τον Μανωλά- θα αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ, κάτι που φυσικά αν συμβεί, θα... «φτιάξει» και τον Ολυμπιακό, ο οποίος περιμένει πιθανή πώληση του πρώην αμυντικού του το φετινό καλοκαίρι, για να εισπράξει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων (λόγω της σχετικής οψιόν που υπήρχε όταν έφυγε από το Λιμάνι).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ