2016-05-27 11:30:19
Φωτογραφία για ΑΕΚ – Απολογήθηκε ο Τζεμπούρ: “Δεν χτύπησα τον Βελλίδη”
Μπροστά στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague παρουσιάστηκε ο επιθετικός της ΑΕΚ, εκεί όπου απολογήθηκε για το επεισόδιο με τον Μάρκο Βελλίδη, που ακολούθησε της λήξης της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Τζεμπούρ έδωσε το “παρών” στην εκδίκαση της υπόθεσης και απολογήθηκε ο ίδιος και στα ελληνικά. Ο Αλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ υποστήριξε ότι ουδέποτε επιτέθηκε στον Βελλίδη και πως το βίντεο μπορεί να τον δικαιώσει. Παράλληλα υποστήριξε πως ακόμα και ο ίδιος ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μπορεί να το επιβεβαιώσει, ενώ ο λόγος της ανάμιξης του είχε να κάνει με την επίθεση που δέχθηκε ο Μπαρμπόσα από αντίπαλους παίκτες.

Όχι δεν τον χτύπησε Τα ίδια κατέθεσε ως μάρτυρας και ο Βαγγέλης Γιαννίσης από πλευράς της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ κατατέθηκε στην επιτροπή το βίντεο από την επίμαχη στιγμή, όπως και αίτημα της Ένωσης να κληθεί για κατάθεση και ο Μάρκος Βελλίδης.

Η απόφαση αναμένεται να βγει ακόμη και εντός της ημέρας, με τον Τζεμπούρ να κινδυνεύει να τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο των πλέι οφ...
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ