2016-05-27 11:19:07
Φωτογραφία για Η Χίλαρι συγκράτησε τους ημίγυμνους οπαδούς της
Την παράσταση από τη Χίλαρι Κλίντον έκλεψαν στη συγκέντρωσή της στην Καλιφόρνια δύο... νεαροί άνδρες, οι οποίοι αποφάσισαν να δείξουν την πίστη τους στην υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, βγάζοντας τις μπλούζες τους.

Οι δύο νεαροί άνδρες, που έφτασαν στο χώρο ώρες πριν την άφιξη της Κλίντον, όπως σημειώνει το protothema.gr, αρχικά ήταν ντυμένοι. Όταν, όμως, η Χίλαρι άρχισε την ομιλία της, οι δύο άνδρες έβγαλαν τις μπλούζες τους.

Οι παρόντες αστυνομικοί ετοιμάστηκαν να τους απομακρύνουν από την αίθουσα, αλλά παρενέβη η Κλίντον, η οποία, αστειευόμενη, είπε ότι μπορούν να παραμείνουν, αρκεί να μην βγάλουν τίποτα περισσότερο.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι μου αποσπούν την προσοχή από εδώ ψηλά, γι' αυτό θα στρέψω αλλού το βλέμμα μου», είπε χαριεντιζόμενη η Χίλαρι Κλίντον.

Δράστες οι 32χρονοι Νταν Στίφλερ και Τζον Νέλσον, οι οποίοι δηλώνουν αναποφάσιστοι, υποστηρίζοντας ότι ήρθαν στην Καλιφόρνια προκειμένου να δουν από κοντά όλους τους υποψήφιους.

Μετά τη θετική αντίδραση της Κλίντον, πάντως, και οι δύο δήλωσαν ότι θα τη στηρίξουν στην κούρσα για την εκλογή νέου προέδρου των ΗΠΑ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ