2016-05-27 20:38:37
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΗ... ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΕΡΛΑΝ ΣΑΝΤΟΣ!
Η υπόθεση... στόπερ που θα έρθει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό είναι μείζονος σημασίας για τους ερυθρόλευκους και αναμένεται να είναι... από το «πάνω ράφι» της ξένης αγοράς, με το όνομα του Αντερλάν Σάντος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, να φιγουράρει σε περίοπτη θέση στην ερυθρόλευκη λίστα.

Για τον Αντερλάν Σάντος η Βαλένθια έδωσε πέρσι στην Μπράγκα 9 εκατ. ευρώ, χρήματα που ξέρει δεν θα πάρει πίσω το καλοκαίρι που έρχεται, με τον Βραζιλιάνο να έχει μπει ήδη στη... μαύρη λίστα της ομάδας που αλλάζει πολλά στον σχεδιασμό της.

Οπως αναφέρουν χθεσινά δημοσιεύματα στην Ισπανία, η Βαλένθια είναι διατεθειμένη να συζητήσει την πώληση του 27χρονου στόπερ ακόμη και με τα... μισά χρήματα, ενώ δεν θα πει όχι και στο ενδεχόμενο δανεισμού με μια καλή οψιόν αγοράς, στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Μια διαδικασία σίγουρα που μπορεί να συζητηθεί από τους ερυθρόλευκους όταν αποφασίσουν να κάνουν το καθοριστικό βήμα για να αποκτήσουν τον Αντερλάν Σάντος.

Πρόκειται άλλωστε για παίκτη που ξέρει πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα και που είχε ζητήσει και πέρσι, χωρίς όμως να καταφέρει ο Ολυμπιακός να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, με τον Αντερλάν Σάντος να πληροί τα στοιχεία που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός για το κέντρο της άμυνας του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ