2016-05-28 02:05:13
Φωτογραφία για Ζωή Γιακουμάτου: Η sexy φωτογράφιση της κόρης του Γεράσιμου Γιακουμάτου και η αντίδραση του μπαμπά της
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι από τα πιο χαρακτηριστικά πολιτικά πρόσωπα της χώρας. Δεν μασά ποτέ τα λόγια του, γεγονός που τον έχει κάνει να κερδίσει συμπάθειες, αλλά και πολλούς αντιπάλους.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έχει δύο κόρες, εκ των οποίων η μία, ασχολείται με την μόδα. Η Ζωή Γιακουμάτου ξεχωρίζει για το στυλ της και απασχολεί αρκετά συχνά τα μέσα ενημέρωσης. Πριν λίγους μήνες μάλιστα, είχε βρεθεί στο πλευρό του πατέρα της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ψάχνω έναν άντρα σαν τον μπαμπά μου αλλά αυτό το είδος έχει εκλείψει».

Η Ζωή έκανε μία ιδιαίτερα sexy φωτογράφιση για το Down Town, όπου μας έδειξε το ντεκολτέ της και την όμορφη σιλουέτα της. Όπως αποκάλυψε η ίδια για την φωτογράφισή της, ο μπαμπάς της μάλλον θα φωνάζει όταν τη δει!

Εκτός αυτού όμως φρόντισε να σχολιάσει για το ντύσιμο της Όλγας Κεφαλογιάννη, της Έλενας Ράπτη και της Έλενας Κουντουρά, που έχει ξεωρίσει μέσα από την Βουλή. Για τον Αλέξη Τσίπρα δε, δεν χαρίστηκε λέγοντας πως πρέπει να φορέσει…ζουλρομανδύα!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ