2016-05-28 02:28:22
Φωτογραφία για Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο: Τα 5 αίτια του χωρισμού
Όχι ένας, όχι δύο αλλά… πέντε είναι οι λόγοι σύμφωνα με τους οποίους η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος Αθηνά Ωνάση, αφενός παραμένει εξαφανισμένη κι αφετέρου αποφάσισε να βγάλει τον Αλβάρο από τη ζωή της.

Μετά από το αρχικό δημοσίευμα της βραζιλιάνικης Epoca, το οποίο έκανε λόγο για να τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, πλήθος σεναρίων και υποθέσεων σε κάθε γωνιά της Γης είδε το φως της δημοσιότητας, προσπαθώντας να ρίξει το δικό του φως στο στην αιτία της ρήξης.

Πολλά ακούστηκαν, ωστόσο οι πλέον πιθανοί λόγοι είναι οι ακόλουθοι:

Απιστία

Ο Αλβάρο, είναι ένας σύγχρονος Δον Ζουάν και διάσημος για τις… αταξίες του. Ξεκίνησε τη σχέση του με την έφηβη τότε κληρονόμο, ενώ εξακολουθούσε να βγαίνει με το μοντέλο του Playboy, Cibele Dorsa, με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Βιβιάν.

Η Αθηνά δεν ήξερε την ύπαρξη αυτής της γυναίκας στις αρχές της σχέσης τους.


Η Βραζιλιάνα καλλονή είχε φύγει από τις Βρυξέλλες και είχε επιστρέψει στη χώρα της με σκοπό να πάρει μέρος στο ριάλιτι σόου Big Brother, όταν ο Ντόντα ξεκίνησε τον δεσμό του με την Ωνάση. Όταν η Cibele ανακάλυψε ότι ο Αλβάρο την είχε εγκαταλείψει, έδωσε μια σειρά από συνεντεύξεις δηλώνοντας ότι Αλβάρο θεωρούσε την Αθηνά «χοντρή και άσχημη». «Το μόνο μας πλόβλημα ήταν τα χρήματα και ο Ντόντα τα πάει χάλια με τα οικονομικά του. Ο,τι κερδίζει το ξοδεύει» είχε προσθέσει.

Tο 2011, η Cibele αυτοκτόνησε πέφτοντας από κτίριο. Αν και η δημοσίευση του σημειώματος της αυτοκτονίας της απαγορεύτηκε, λέγεται ότι έγραφε: «once a cheater always a cheater».

Αρα μοιάζει αρκετά πιθανή η εκδοχή ότι η Αθηνά τον έπιασε να την απατά με άλλη γυναίκα.

Το βιολογικό ρολόι της Αθηνάς έγινε… καμπάνα

Η Αθηνά Ωνάση ήθελε έναν απλό τρόπο ζωής, μια οικογένεια και έναν σύζυγο. Υπέρμαχος της απλής συμβατικής ζωής, κρατούσε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας τη φροντίδα της κόρης του Αλβάτο και του γιου της Cibele από προηγούμενο γάμο της.

Μια φημολογούμενη αποβολή που είχε το 2013 την πλήγωσε πολύ, και είναι πιθανό να ήθελε ακόμα ένα παιδί, το οποίο ενδεχομένως να μην ήθελε ο Αλβάρο ο οποίος υπερλατρεύει την κόρη του, Βίβιαν.

Χαώδεις διαφορές

Η Αθηνά συναντήθηκε με τον Αλβάρο όταν εκείνη ήταν 17 ετών και τον παντρεύτηκε στα 20. Εκείνος ήταν 12 χρόνια μεγαλύτερος και πολύ πιο έμπειρος. Η διαφορετική ανατροφή τους σε διαφορετικές χώρες και οι εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις τους για τη ζωή ήταν τεράστια εμπόδια. Σε εκείνον αρέσει η καλή ζωή, ενώ στην Αθηνά αρέσει η απλότητα και το να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο κοινό τους στοιχείο είναι η αγάπη τους για τα άλογα.

Θέμα… ωριμότητας

Ο βραζιλιάνος playboy μπορεί να φάνηκε ελκυστικός στην Αθηνά όταν ήταν ακόμα έφηβη, ίσως της να της θύμισε τον δικό της πατέρα (επίσης playboy, κακός επιχειρηματίας και ένας άντρας που παντρεύτηκε για το χρήμα).

Τον ερωτεύτηκε παράφορα και υποβλήθηκε για χάρη του σε μια τεράστια φυσική μεταμόρφωση: έγινε ξανθιά και έκανε λιποαναρρόφηση.

Ο γάμος της έγινε σύμφωνα με τα δικά της πρότυπα. Έντεκα χρόνια μετά, η Αθηνά είναι πιο ώριμη, με αυτοπεποίθηση και αυτο-επίγνωση και μπορεί να έχει ξεπεράσει τον επιφανειακό και ματαιόδοξο Αλβάρο.

Και η… θεωρία συνωμοσίας!

Μερικοί Ελληνες λένε ότι η χήρα του JFK, η Τζάκι Κένεντι, έφερε την περιβόητη κατάρα των Κένεντι στην οικογένεια όταν παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση το 1968. Λίγο μετά το γάμο, ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα και από εκεί ξεκίνησε η κατηφόρα για την οικογένεια:

Η πρώτη σύζυγος του Ωνάση αυτοκτόνησε ένα χρόνο μετά τον θάνατο του γιου της. Ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης πέθανε μετά από βαριά ασθένεια ενώ η Χριστίνα, η μητέρα της Αθηνάς, πέθανε από καρδιακή προσβολή που λέγεται ότι οφειλόταν σε κατάθλιψη.

Δεν θα το λέγαμε και… καλοτυχία!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ