2016-05-28 18:38:28
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ... 2+1 ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Δύο ακόμη ονόματα έρχονται να... προστεθούν στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στη θέση του στόπερ που ψάχνει ο Μάρκο Σίλβα, ενώ πάντα βρίσκεται στα υπ’ όψιν και ο Μπαλάντα της Ρίβερ.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση από τους ερυθρόλευκους ενός τουλάχιστον κεντρικού αμυντικού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, αφού ένας εκ των Σιόβα, Μποτία και Ντα Κόστα αναμένεται να... αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Εδώ και μέρες ο Μάρκο Σίλβα ψάχνει στόπερ που να ταιριάζουν στα «θέλω» του και, όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», η προσοχή του είναι περισσότερο εστιασμένη σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Πορτογαλία.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στο Λιμάνι έχουν ξεχωρίσει δύο παίκτες... Ο 27χρονος Αργεντινός της Μπενφίκα, Λισάντρο Λόπες, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 και ο 23χρονος Βραζιλιάνος, Ντιέγκο Κάρλος ,της Εστορίλ που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο.

Πάντα, όμως, στα υπ’ όψιν των πρωταθλητών Ελλάδας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, παραμένει η περίπτωση του Κολομβιανού αμυντικού της Ρίβερ Πλέιτ, Έντερ Μπαλάντα, που είχε απασχολήσει και πέρσι τους ιθύνοντες του συλλόγου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ