2016-05-30 13:34:20
Φωτογραφία για ΜΕ Renault ΟΙ Red Bull, Toro Rosso ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018
Η Red Bull ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Renault για την παροχή κινητήρων για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως θα γίνει και με την Toro Rosso.

Με ιδιόκτητη ομάδα επέστρεψε φέτος στη Formula1 η Renault, που δείχνει να έχει φτιάξει καλύτερους κινητήρες, σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια. Μετά τα όσα έγιναν πέρυσι, η Red Bull συνέχισε να χρησιμοποιεί τις μονάδες ισχύος της γαλλικής εταιρείας, αφού αποφάσισε να εξαντλήσει το συμβόλαιό τους, το οποίο λήγει στο τέλος του 2016.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι ταύροι» θα συνεχίσουν τη συνεργασία με τη Renault, αφού στο περιθώριο του Γκραν Πρι του Μονακό αυτή ανανεώθηκε μέχρι και το 2018. Μάλιστα, το ίδιο ισχύει και για την Toro Rosso, η οποία φέτος... φοράει στα μονοθέσιά της κινητήρες της Ferrari.

«Είμαστε χαρούμενοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, που έχει αποδειχτεί πολύ πετυχημένη κατά καιρούς. Μετά τον ανασχηματισμό της Renault, έχει γίνει πρόοδος που κάνει λογική τη συνέχεια με τον κινητήρα της TAG Heuer», δήλωσε ο επικεφαλής της RBR, Κρίστιαν Χόρνερ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με δύο δυνατές ομάδες, όπως οι Red Bull και Toro Rosso. Το να έχουμε ανταγωνιστικούς συνεργάτες αποδεικνύει την πίστη που έχουν αμφότεροι στη βελτιωμένη μονάδα ισχύος της Renault και στην οργάνωσή μας», είπε, από τη μεριά του, ο πρόεδρος της Renault Sport, Ζερόμ Στολ.

ΠΗΓΗ : gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ