2016-05-31 03:37:12
Φωτογραφία για Κατερίνα Ζαρίφη VS Βαλάντη: «Η άποψη του είναι τραγική!Μεγάλο λάθος»
Τις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα ο Βαλάντης για όσους ανθρώπους έχουν παραπάνω κιλά από το κανονικό, σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού», η πανελίστρια είπε:

«Μου έκανε εντύπωση επειδή τον ξέρω και είναι ένα ευγενέστατο παιδί. Μιλήσαμε μάλιστα και πρόσφατα, και όταν μιλήσαμε δεν ήξερα ότι είχε κάνει αυτές τις δηλώσεις, να του πω “κάνει που μιλάμε; Γιατί είμαι παχύσαρκη”».

Μάλιστα τόνισε πως «είναι μεγάλο λάθος. Είναι η άποψη του, την σέβομαι. Για μένα είναι μια τραγική άποψη γιατί κάλλιστα ένας άνθρωπος που είναι παχύς, μπορεί να βρει στον Βαλάντη 350 πράγματα να σχολιάσει».

Υπενθυμίζουμε, πως ο τραγουδιστής που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar», είχε εκφράσει την άποψη πως:

«Ο άνθρωπος που είναι παχύσαρκος, επειδή αυτό το έχω περάσει, τον θεωρώ ασθενή. Είναι σαν τον ναρκομανή. Ίσως είναι και χειρότερο!(…) Το φαγητό είναι εξάρτηση και θέλει βοήθεια από τους δικούς μας ανθρώπους. Έχω υπάρξει παχύσαρκος. Ήμουν 42 κιλά παραπάνω και όταν ήμουν μικρός το όνομα μου ήταν Χοντρός».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ