2016-05-31 23:03:19
Φωτογραφία για Να πως θα λύσει το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης ο δήμος Αθηναίων
Έναν ακραίο – πλην αποτελεσματικό τρόπο θα εφαρμόσει ο δήμος Αθηναίων προκειμένου να αντιμετωπίσει το οξυμένο πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης. Η Δημοτική Αστυνομία από την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετεί δαγκάνες σε παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα, προκειμένου να αντιμετωπίσει φαινόμενα αντικοινωνικής στάθμευσης.

Αυτό προανήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από τη μηνιαία εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984», επισημαίνοντας ότι σκοπός του αυστηρού αυτού μέτρου είναι η προστασία του ελεύθερου δημόσιου χώρου, με αιχμή τις πλατείες, τους πεζόδρομους και τις ράμπες εξυπηρέτησης Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.

Τι θα συμβαίνει δηλαδή; Εάν ένα αυτοκίνητο είναι παράνομα παρκαρισμένο είτε σε χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης, είτε σε πλατείες, πεζοδρόμους και άλλα σημεία, το συνεργείο της δημοτικής αστυνομίας θα τοποθετεί τις δαγκάνες που θα ακινητοποιούν το όχημα.


Εν συνεχεία να αναρτούν στο παρμπρίζ του οχήματος ένα έγγραφο που θα ενημερώνουν τον παραβάτη για το πρόστιμο και τα σημεία όπου μπορεί να το πληρώσει. Εάν το πληρώσει μέχρι τα μεσάνυχτα, ειδικό συνεργείο θα αφαιρεί τις δαγκάνες. Διαφορετικά, θα περνάει γερανός και θα το μαζεύει!

Μήπως, λέω μήπως δήμαρχε να το δούμε αυτό το σύστημα που ακούγεται και φαίνεται εξόχως αποτελεσματικό κι εδώ στη Λάρισα, στην περιοχή του Φρουρίου για αρχή; Ή θα χαλάσουμε το… βιοκλιματικό πάρκινγκ και τις βιοκλιματικές… τέντες που απέκτησαν καταστήματα εστίασης που χρησιμοποιούν τα στέγαστρα των σιδεριών για να δροσίζουν τους πελάτες τους;

Ο δήμαρχος
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ