2016-06-01 08:31:21
Φωτογραφία για Επίσημη Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Βουλγαρία
Την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία συναντήθηκε στην Βουλή με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας, General (ret) Miho Mihov, με τον οποίο συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών τόσο στον στρατιωτικό τομέα όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας.

Επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό, Philip Gounev με τον οποίο συζήτησαν τις εξελίξεις στο προσφυγικό. Ο Βούλγαρος Αναπληρωτής  Υπουργός Εσωτερικών έκανε μνεία στην ακολουθητέα πολιτική της χώρας του σε σχέση με τις διαδικασίες φύλαξης των συνόρων και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στην ενεργό εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν από τις προσφυγικές / μεταναστευτικές ροές.

Ακολούθως, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε την Αεροπορική Βάση στο Graft Ignatievo, όπου έγινε επίδειξη των εγκαταστάσεων και συναντήθηκε με τον Διοικητή της 68ης Ταξιαρχίας Ειδικών Δυνάμεων.

 ΠΗΓΗ: http://www.geetha.mil.gr/el/briefing-el/press-el/5533-epishmh-episkepsh-archhgoy-geetha-sthn-boylgaria.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ