2016-06-01 12:21:39
Φωτογραφία για Ο Γεωργούντζος μιλάει για την «μαύρη θύελλα», τον Τσίπρα, τις σπουδές του, την πολιτική και…
Ο αθλητικός συντάκτης Σωτήρης Γεωργούντζος  έγινε γνωστός για τον τρόπο περιγραφής του στους αγώνες αλλά και για τα περιβόητα βίντεο που έπαιζε ο Λαζόπουλος ο Θέμος και ο Κανάκης στον αέρα . Η εκπομπή του είναι κάθε Δευτέρα βράδυ και ξεκινάει 11 και τελειώνει στις 4 το πρωί και είναι στον αέρα 10 ολόκληρα χρόνια.

«Δεν είμαι αυτό που φαίνομαι» λέει ό ίδιος και αποκαλύπτει παρά την αγριάδα που βγάζει πότε έκλαψε τελευταία φορά. Ο ίδιος κατάγεται από την Καλαμάτα και από μία πλούσια οικογένεια με δύο γονείς  που διαφωνούν σε πολλές από τις επιλογές του. Σπούδασε οικονομικά κι όμως δεν θέλει να μιλάει γι αυτά αλλά και ούτε για τους πολιτικούς. Στο ερώτημα αν θα κατέβαινε στην πολιτική, η απάντησή του μας αιφνιδιάζει.

Ο Σωτήρης σε αυτή την ξεκαρδιστική συνέντευξη μιλάει ακόμη για:

Το τι κάνει την ώρα της εκπομπής ενώ είναι στον αέρα;

Πως είναι η ζωή του πίσω από τις κάμερες, γιατί τσατίζετε έτσι στον αέρα και τι είναι αυτό που τον νευριάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.


Η «μαύρη θύελλα» είναι πάνω και από τις γυναίκες για εκείνον;

Τι θα έλεγε στον Τσίπρα αν τον είχε απέναντι του και ποια η γνώμη του για την πολιτική;

 Γιατί έκανε πρόταση γάμου στην γυναίκα που αγαπούσε αφού εκείνη παντρεύτηκε;

Μέσα σε όλα τα παραπάνω φώναξε και τον Ψυχογιόπουλοοοοοοοοοοοοοοοοοο,  αλλά τραγούδησε και Νότη Σφακιανάκη που είναι ο αγαπημένος του τραγουδιστής.

Ο Σωτήρης μέσα από αυτή την ανατρεπτική συνέντευξη έδειξε ποιος είναι πραγματικά αλλά και γιατί τον αγαπάει τόσο ο κόσμος.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ