2016-06-01 13:42:56
Φωτογραφία για Αστυνομικοί ανέκριναν Βιαστές για το πως έκαναν τις Επιθέσεις τους.
Αλλά Σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πως Διαλέγουν τα Θύματά τους.
Μέσα από τα μάτια του βιαστή! Βρείτε το χρόνο να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Μπορεί να σώσει μια ζωή. Πήραν συνέντευξη από μια ομάδα από βιαστές στη φυλακή για το τι ψάχνουν σε ένα πιθανό θύμα και να τι απάντησαν:

1. Το πρώτο πράγμα που ψάχνουν οι άντρες σε ένα πιθανό θύμα είναι το χτένισμα. Θα κυνηγήσουν μια γυναίκα με αλογοουρά, κότσο, πλεξούδα ή άλλο χτένισμα που μπορεί εύκολα να πιαστεί. Επίσης, θα ακολουθήσουν μια γυναίκα με μακριά μαλλιά. Γυναίκες με κοντά μαλλιά δεν είναι συνήθεις στόχοι.

2. Το δεύτερο πράγμα που κοιτάζουν οι άντρες είναι τα ρούχα. Αναζητούν γυναίκες που τα ρούχα τους μπορούν γρήγορα να αφαιρεθούν. Πολλοί κουβαλούν ψαλίδι για να κόψουν τα ρούχα.

3. Επίσης ψάχνουν γυναίκες που χρησιμοποιούν το κινητό τους, που ψάχνουν στη τσάντα τους ή κάνουν άλλες δραστηριότητες ενώ περπατούν, επειδή δε το περιμένουν και μπορούν εύκολα να τις αιφνιδιάσουν


4. Τα πιο συνήθη μέρη για επίθεση είναι σε μεγάλα πάρκινγκ πολυκαταστημάτων ή εργασίας, όπως και οι δημόσιες τουαλέτες.

5. Αυτό που αναζητούν αυτοί οι άντρες είναι να πιάσουν γρήγορα μια γυναίκα και γρήγορα να τη μεταφέρουν σε άλλο μέρος, που δε φοβούνται να τους πιάσουν.

6. Αν αντισταθεί η γυναίκα, τότε αποθαρρύνονται επειδή χρειάζεται ένα δύο λεπτά για να συνειδητοποιήσει αυτός ο άντρας ότι δεν αξίζει, καθώς καταναλώνει πολύ χρόνο.

7. Αυτοί οι άντρες δήλωσαν ότι δε θα διάλεγαν γυναίκες που έχουν ομπρέλες, ή άλλα παρόμοια αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από απόσταση στα χέρια τους.

8. Τα κλειδιά δεν είναι απωθητικά, επειδή η γυναίκα πρέπει να έρθει πολύ κοντά στο δράστη για να τα χρησιμοποιήσει ως όπλο.

Σημεία που πρέπει να θυμάστε:

1. Αν κάποιος έρχεται προς το μέρος σας, κρατήστε τα χέρια σας μπροστά και φωνάξτε Σταμάτα ή Μείνε πίσω! Οι περισσότεροι βιαστές δήλωσαν ότι θα άφηναν τη γυναίκα ήσυχη αν φώναζε ή έδειχνε ότι δε φοβάται να αντεπιτεθεί. Ξανά, ψάχνουν για ένα εύκολο στόχο.

2. Αν κουβαλάτε σπρέι πιπεριού, φωνάζοντας “έχω σπρέι πιπεριού” και κρατώντας το έξω είναι απωθητικό.

3. Αν κάποιος σας αρπάξει, δε μπορείτε να τον βάλετε κάτω με τη δύναμή σας, αλλά μπορείτε να τον ακινητοποιήσετε για λίγο για να ξεφύγετε. Αν σας αρπάξει στη μέση από πίσω, τσιμπήστε δυνατά το δράστη είτε κάτω από το χέρι κοντά στη μασχάλη είτε στο εσωτερικό του μηρού.

4. Μετά το αρχικό χτύπημα, στοχεύστε πάντα τη περιοχή των γενετικών οργάνων. Ίσως πιστεύετε ότι έτσι θα εξαγριώσετε το δράστη, αλλά αυτοί οι άντρες παραδέχτηκαν ότι θέλουν μια γυναίκα που δε θα τους προκαλέσει αντίσταση ή φασαρία.

Μερικές συμβουλές για το πως να μπαίνετε μέσα στο αυτοκίνητο μέσα σε πάρκινγκ ή γκαράζ αυτοκινήτων:

1. Να είστε σε εγρήγορση. Κοιτάξτε γύρω από το αυτοκίνητό σας, μήπως κάποιος κρύβεται μέσα ή έξω από το αυτοκίνητο.

2. Αν έχετε παρκάρει δίπλα σε ένα μεγάλο φορτηγάκι, μπείτε στο αυτοκίνητο από τη θέση του συνοδηγού. Οι περισσότεροι τραβάνε τα θύματά τους μέσα στα φορτηγάκια ενώ οι γυναίκες μπαίνουν μέσα στο αυτοκίνητο.

3. Κοιτάξτε τα διπλανά αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα δίπλα στο δικό σας. Αν κάθεται ένας άντρας μόνος μέσα σε διπλανό αυτοκίνητο, καλύτερα να απομακρυνθείτε και να ζητήσετε από κάποιον να σας συνοδέψει. Είναι καλύτερα να είστε ασφαλής παρά να το μετανιώσετε.

4. Πάντα να χρησιμοποιείτε το ασανσέρ παρά τις σκάλες. Οι σκάλες είναι το χειρότερο σημείο να βρίσκεστε μόνη και το τέλειο σημείο για επίθεση.

5. Αν ο δράστης έχει όπλο και δεν είστε υπό τον έλεγχό τους, τρέξτε! Ο δράστης σπάνια θα πυροβολήσει, και πιθανόν όχι ζωτικό όργανο.

6. Ως γυναίκες, πάντα προσπαθούμε να δείχνουμε συμπόνοια. Σταματήστε το! Μπορεί να σας οδηγήσει σε βιασμό ή φόνο. Ο Τεντ Μπάντυ, ένας κατά συρροή δολοφόνος, είχε καλή εμφάνιση, ήταν μορφωμένος, που πάντα βασιζόταν στη συμπόνοια ανυποψίαστων γυναικών. Περπατούσε με πατερίτσες και ζητούσε βοήθεια για να μπει στο αυτοκίνητο, και στη συνέχεια απήγαγε το επόμενο θύμα του.

Μοιραστείτε αυτές τις χρήσιμες οδηγίες με κάθε γυναίκα που γνωρίζετε.

Credit: damn.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ