2016-06-01 23:34:19
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ, ΑΛΛΑ...
Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Κέβιν Μιραλάς που εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να... επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά χρειάζεται να πληρωθεί... αδρά η Έβερτον για να γίνει η μεγάλη επιστροφή.

Επίθεση... αγάπης από τους οπαδούς του Ολυμπιακού δέχεται το τελευταίο 24ωρο ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του.

Ο Μιραλάς δεν κλήθηκε στην εθνική Βελγίου για το Euro 2016 και θέλησε να ξεκουραστεί εν όψει της νέας σεζόν, μετά τον «παραγκωνισμό» από ένα σημείο και μετά της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Έβερτον.

Όπως γράφει η Live Sport, ο 28χρονος άσος (που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018) δείχνει... θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Λιμάνι, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Θρύλος να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Πρώτα από όλα το κασέ του Μιραλάς ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, την ώρα που η αγγλική ομάδα φέρεται να αξιώνει γύρω στα 10 εκατ. ευρώ.

Σίγουρα η επιστροφή του Βέλγου άσου θα είχε πολλαπλά οφέλη για τους πρωταθλητές Ελλάδας, σε μία σεζόν που ξεκινάει αρκετά νωρίς και χρειάζονται... άμεσες λύσεις σε αγωνιστικό επίπεδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ