2016-06-03 05:54:26
Φωτογραφία για Σκύδρα Πέλλας: Έριξαν φόλες και δηλητηρίασαν σκυλιά ακόμα και μέσα στο περιφραγμένο καταφύγιο
Έριξαν φόλες και δηλητηριάσαν σκυλιά ακόμα και μέσα στο περιφραγμένο καταφύγιο αδέσποτων «Της Στοργής» του Φιλοζωικού Σωματείου Δήμου Σκύδρας Πέλλας. Τα δηλητηριασμένα ζώα βρήκαν σήμερα το πρωί ένα νεκρό – τα υπόλοιπα τα πρόλαβαν – οι εθελόντριες του φιλοζωικού φορέα.«Η Στοργή» στην ανακοίνωση της επισημαίνει: «Είμαστε τρομερά στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι, τόσος κόπος, τέτοια αγωνία, τόσος αγώνας για να σώσουμε αυτό τα ζώα, να τα αναστήσουμε στην κυριολεξία και να έρχεται ένας τέρας, ένα σιχαμένο υποκείμενο και να γκρεμίζει όλο αυτό το δημιούργημα!

Σε τι έφταιγαν αυτά τα ζώα που ήταν περιορισμένα στα κλουβιά τους;;; Ποιον ενόχλησαν και πήγαν να τα δολοφονήσουν στο μέρος που κοιμούνται και δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους;;;

Σήμερα το πρωί που πήγαμε να καθαρίσουμε και να ταΐσουμε όπως κάθε μέρα τα σκυλιά του καταφυγίου, βρήκαμε ξηρά τροφή σκορπισμένη παντού στους κεντρικούς διαδρόμους, ένα σκυλί η Τζότζο μας που ήταν στην εξωτερική μεριά και προφανώς η πρώτη που έφαγε ήταν νεκρή... η ειρωνεία της τύχης είναι ότι αυτό το σκυλί το είχαμε σώσει πριν από ένα μήνα από φόλα και το πήραμε στο καταφύγιο για να είναι ασφαλής.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ