2016-06-04 01:51:17
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ... ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΟTI ΕΓΙΝΕ!
Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στον τελικό του Champions League πόλο των ανδρών με απίστευτο γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με τον Θοδωρή Βλάχο να... παραδέχεται πως είχε δώσει οδηγία για διαφορετική επίθεση στο φινάλε!

Απίστευτο και όμως... Ολυμπιακό! Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο πόλο βρέθηκε με την πλάτη... στον τοίχο στον ημιτελικό του Champions Cup χάνοντας με 6-3 από την Σολνόκι στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, όμως γύρισε το ματς με επική αντεπίθεση και στο φινάλε... "τρέλανε" τους πάντες με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Στην τελευταία επίθεση μάλιστα είχε μόνο τέσσερα δευτερόλεπτα στη διάθεσή του, με τον Θοδωρή Βλάχο να παραδέχεται στις πρώτες του δηλώσεις μετά το συγκλονιστικό αυτό ματς ότι είχε ζητήσει κάτι άλλο από τους παίκτες του στο τάιμ-άουτ.

"Ζήτησα κάτι άλλο από τους παίκτες μου στην τελευταία επίθεση αλλά... καλοδεχούμενο αυτό που έγινε. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο ματς κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα.

Στο ξεκίνημα η Σολνόκι ήταν καλύτερη αλλά όσο περνούσε η ώρα όλο και πλησιάζαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη που μας στέλνει στον τελικό".

Σημειώνεται πως ο Θρύλος θα διεκδικήσει το βράδυ του Σαββάτου (22:00) το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά τον τίτλο του 2002, αντιμετωπίζοντας τη Γιουνγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ