2016-06-04 06:05:15
Φωτογραφία για Τον χώρισε και της ζητά πίσω αποζημίωση για τα ραντεβού τους!
Δεν της ζήτησε να παντρευτούν και εκείνη τον χώρισε! Εκείνος; Της ζήτησε αποζημίωση για τα ραντεβού που είχαν βγει μέχρι τότε και τα δώρα που της είχε προσφέρει!

Μετά από μια εξόρμησή τους στην Κριμαία, κατά την διάρκεια της οποίας η κοπέλα πίστευε ότι ο σύντροφός της θα της ζητούσε να προχωρήσουν επίσημα την σχέση τους, εκείνος δεν το έκανε και η Νίνα Ζγκουρσκάγια του ζήτησε να χωρίσουν!

«Ονειρευόμουν ένα ρομαντικό ταξίδι. Θα έπρεπε να μου κάνει πρόταση γάμου, όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Εκνευρίστηκα και τον χώρισα», είπε στο τηλεοπτικό κανάλι CTC-Prima της Σιβηρίας.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, στο Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας, η Ζγκουρσκάγια διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της είχε προσφύγει στα δικαστήρια και ζητούσε αποζημίωση 40.000 ρούβλια, δηλαδή γύρω στα 530€.

Ο πρώην φίλος της, που είναι δικηγόρος και δεν επιθυμεί την αποκάλυψη της ταυτότητάς του, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε κανένας έρωτας και ότι η κοπέλα θα πρέπει να πληρώσει για τα έξοδά της. «Δεν μπορεί να αποδείξει ότι είχαμε σχέση, ότι αυτό ήταν ένα δώρο ή κάποιο δωρεάν ταξίδι. Ποτέ δεν της είπα κάτι τέτοιο. Μήπως πρέπει να δίνω δώρα ή να πληρώνω τα ταξίδια κάθε γυναίκας που συναντώ στον δρόμο;» διερωτήθηκε, μιλώντας στο ίδιο κανάλι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ