2016-06-04 15:58:15
Φωτογραφία για ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΖΟΣΟΥΕ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΑΖ, ΑΝ...
Την περίπτωση του Φιλίπε Ζοσουέ στο ενδεχόμενο που... αποχωρήσει ο Τζίμι Ντουρμάζ που προετοιμάζεται για το Euro 2016 με τη Σουηδία εξετάζουν στον Ολυμπιακό.

Αρκετά πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση το καλοκαίρι για την παραχώρηση του Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό.

Ο Σουηδός εξτρέμ αναμένεται να παίξει με την εθνική του στο Euro 2016 που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, και από τη στιγμή που κάνει καλές εμφανίσεις θεωρείται δεδομένο πως κάποιες ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι σε μία καλή ηλικία (27 ετών) και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2017). Οι πρωταθλητές Ελλάδας φυσικά και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να τον χάσουν χωρίς να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ως... εναλλακτική λύση στην περίπτωση που φύγει ο Ντουρμάζ οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν τον Φιλίπε Ζοσουέ της Πόρτο.


Πρόκειται για 26χρονο εξτρέμ, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος, αλλά μπορεί να παίξει και στα δεξιά και να συγκλίνει και στον άξονα, ή να παίξει και ως καθαρό χαφ. Είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Πορτογαλία και έχει παρατάσεις από κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το Champions League και το Europa Laegue.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Goal» υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Γερμανού μεσοεπιθετικού, Μάρκο Μαρίν, που ανήκει στην Τσέλσι. Ο 27χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λονδρέζους μέχρι το 2017
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ