2016-06-04 16:04:48
Φωτογραφία για Κακή η Εθνική έχασε στο τέλος από την Αυστραλία
Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αυστραλία στο Σίδνεϊ στην πρώτη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων, έχοντας μέτρια παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι ο Μίκαελ Σκίμπε και οι παίκτες του ήταν παρόντες στο «AZN Stadium» μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο διάστημα που στο 3ο λεπτό ο Βέλλιος σούταρε από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Από το σημείο αυτό και έπειτα, οι Αυστραλοί δημιουργούσαν και η Εθνική πάσχιζε να αμυνθεί και εν μέρει σε αυτόν τον τομέα τα πήγε καλά.

Στο 14’ ο Καρνέζης αντικαταστάθηκε από τον Καπίνο λόγω τραυματισμού και τελικά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού χρειάστηκε να κάνει δύο, τρεις καλές επεμβάσεις για να κρατήσει το μηδέν, ως τις καθυστερήσεις. Στο 33’ ο Μίλιγκαν νικήθηκε από τον Καπίνο όπως και στο 38’. Στο 44’ ο Μανιάτης ανέτρεψε τον Κρούζε, ο διαιτητής όμως δεν έδωσε το πέναλτι
. Στο β’ μέρος η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε κατάφερε να χαλάσει το παιχνίδι της Αυστραλίας και δεν απειλήθηκε αρχικά. Ετσι, άρχισαν και οι… δειλές αντεπιθέσεις. Στο 74’, η μπάλα από την κεφαλιά του Τοροσίδη έπειτα από το φάουλ του Χολέμπας, πέρασε πάνω από την εστία του γκολκίπερ των Αυστραλών, Ράιαν. Στο φινάλε οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το γκολ και στο 81' ο Σένσμπουρι σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καπίνο. Στο 90' ο Κέιχιλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως είχε βγει προηγουμένως άουτ σε εκτέλεση κόρνερ για να φτάσουμε στο 94' όταν ο Λέκι με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-0 με ένα γκολ που αποτέλεσε και «buzzer beater», καθώς η Εθνική δεν πρόλαβε να κάνει ούτε σέντρα.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ