2016-06-04 21:54:12
Φωτογραφία για Ένα απέραντο δάσος από χόρτα ο Δήμος Καστοριάς
Πολλές είναι οι καταγγελίες που φτάνουν στο tragikogreece από πολίτες του Δήμου Καστοριάς για ακούρευτα πάρκα, σχολεία και παιδικούς σταθμούς.

Δείτε τα μηνύματα που μας έχουν στείλει:

Δ.Λ.

"Ξεκίνησε το καλοκαίρι και τα παιδιά μας βγαίνουν να παίξουν σε ακούρευτα πάρκα και παιδικές χάρες, με τον φόβο του τι θα συναντήσουμε μέσα στα δάση από χόρτα, ας ευχηθούμε να γίνει κάτι κακό γιατί κυκλοφορούν και φίδια."

Τ.Ζ.

"Ένα απέραντο δάσος τα πάρκα της Μεσοποταμίας... πέρσι ο φυσιολατρικός σύλλογος του χωριού τα κούρευε, φέτος που δεν το έκανε όλα είναι χάλια...τελικά μόνη του δεν μπορούν να κάνουνε τίποτα... μόνο λόγια είναι και ο δήμος και το τοπικό συμβούλιο...ευτυχώς υπαρχή και μια παιδική χαρά για να παίζουν τα παιδιά μας, αυτή στην διασταύρωση του χωριού κι αυτό χάρη ενός γείτονα που την περιποιείται...

Κ.Τ

"Καλό θα είναι ο Δήμος να ασχοληθεί λίγο με τα ακούρευτα πάρκα και αν δεν μπορεί μόνος ας απευθυνθεί σε συλλόγους και εθελοντές των δ.δ. και ας τους ζήτηση την βοήθεια τους, δεν είναι κακό γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα."


Τ.Α.

"Ολα τα πάρκα και οι παιδικές χάρες στο δήμο είναι σε άθλια κατάσταση κι ο δήμος δεν κάνει τίποτα τι περιμένει να μας φάνε τα φίδια και μετά θα τα κουρέψουν... τελικά είναι η πιο ανίκανη δημοτική αρχή που έχει πέραση".

Γ.Κ.

Μια  Πεντάβρυσο πνιγμένη στα χόρτα...τα χόρτα σε πολλά σημεία έχουν ξεπεράσει το ένα μετρό...θα μας φάνε τα φίδια κι αυτούς δεν τούς καίγεται καρφί...άρε βούρδουλα που θέλετε... μετά θα έρθετε και θα μας ζητάτε ψήφους... ελάτε και θα δείτε τι θα πάρετε!!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ