2016-06-04 21:56:18
Φωτογραφία για Αστυνομικός πήγε να σταματήσει καυγά και κατέληξε να τραγουδάει καραόκε [video]
Αναπάντεχη κατάληξη είχε η κλήση αστυνομικών σε παμπ της Γλασκόβης, προκειμένου να διευθετήσουν φιλονικία, καθώς ένας εξ αυτών, αφού λύθηκε το θέμα, έπιασε το μικρόφωνο, δίνοντας ρεσιτάλ στο καραόκε Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης σε μια από τις πιο γνωστές και παλιές παμπ για γκέι, στο κέντρο της σκωτσέζικης πόλης. Οι αρχές δέχθηκαν κλήση να παρέμβουν σε καυγά, όπως και έκαναν, προχωρώντας στη σύλληψη ενός 23χρονου.

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ένας εκ των αστυνομικών αποφάσισε να το διασκεδάσει, εκπλήσσοντας τους πάντες. Άρπαξε το μικρόφωνο και άρχισε να ερμηνεύει σε καραόκε το πασίγνωστο τραγούδι της δεκαετίας του '70, I Will Survive της Γκλόρια Γκέινορ.

"Μόλις η έρευνα ολοκληρώθηκε και εξασφαλίστηκε η ασφάλεια του θύματος, ο αστυνομικός Τζον Χάρις από το αστυνομικό τμήμα του κέντρου της πόλης, ενθαρρύνθηκε να συμμετέχει σε διαγωνισμό καραόκε, που ήταν σε εξέλιξη στην παμπ", δήλωσε ο επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας της Σκωτίας.

Και πρόσθεσε: "Από τη στιγμή που το περιστατικό διευθετήθηκε με επαγγελματικό τρόπο, οι αστυνομικοί μου ήταν σε θέση να μοιραστούν με τους παριστάμενους κάποιες πιο ελαφριές στιγμές".
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ