2016-06-06 14:12:12
Φωτογραφία για Κίνησε αγωγή σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου
Το ένα μετά το άλλο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου έλαβαν προσωπικές δικαστικές κλήσεις, με τις οποίες καλούνται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας στις 26 Ιουνίου, μετά από αγωγές που κίνησε εναντίον τους επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη δημαρχούμενη περιοχή.

Η επίδοση των κλήσεων έγινε μάλιστα μαζικά κατά την τελευταία σύνοδο του Δημοτικού Συμβουλίου, από κλητήρα που μετέβη για τον σκοπό αυτό στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου.

Η πρωτοφανής αυτή διαδικασία κινήθηκε από επιχειρηματία-ιδιοκτήτη της εταιρείας μαρμάρων που γειτνιάζει με το Μαρκίδειο Θέατρο. Η εταιρεία θεωρεί ότι η επέμβαση του Δήμου Πάφου στον περιβάλλοντα χώρο του Θεάτρου, στα πλαίσια της ανάπλασής του, προκάλεσε κακόβουλη ζημιά στην επιχείρηση, ενώ έθεσε και σε κίνδυνο το προσωπικό της που εργαζόταν εκεί.

Συνολικά, βάσει των κλήσεων που επιδόθηκαν στον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους Πάφου, η εταιρεία θέτει ενώπιον του δικαστηρίου 25 κατηγορίες κατά του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ